Skip to main content
test

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheitä tukevat palvelut
Perhesosiaalityö


Vernissakatu 8 c , 01300 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:Haemme perhesosiaalityön tiimiin sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan.

Perhesosiaalityön perustehtävä on toteuttaa suunnitelmallista sosiaalityötä sekä järjestää sosiaalihuoltolain mukaisia palveluita erityistä tukea tarvitseville lapsille. Sosiaalityöntekijä toimii lapsen vastuutyöntekijänä ja koordinoi sekä yhteensovittaa lapsen tarpeiden mukaiset tukitoimet.

Työtä tehdään itsenäisesti, verkostoyhteistyönä, työparityönä oman tiimin erityissosiaaliohjaajien ja sosiaaliohjaajien kanssa sekä tiiviisti palveluntuottajien kanssa. Olemme ottaneet vuoden 2022 alusta systeemisen työotteen ja käytössämme on perheterapeutti. Kiireellinen lastensuojelun päivystystyö keskittyy Lastensuojelun virka-aikaiseen päivystykseen.

Arvostamme kokemustasi lapsiperheiden kanssa työskentelystä ja kotiin vietävistä palveluista, mutta avoimella ja oppivalla asenteella saat työn haltuun tiimin tuella. Työ on vaativaa ja siksi kiperiä tilanteita ratkotaan yhdessä tiiminä, tehdään työparityötä ja perehdytykselle varataan aikaa. Työ pitää sisällään paljon asiakastyön kirjaamista, joten hyvät dokumentointitaidot ovat tärkeät. Apotti on tiimissä hyvin hallussa, joten sen opetteluun luvataan vahva tuki.

Työntekijältä odotamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä.

Perhesosiaalityö on osa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen Perheitä tukevien palveluiden palvelualueen Lapsiperheiden sosiaalityön yksikköä. Yksikössä toimii myös Lastensuojelun virka-aikainen päivystystiimi sekä Lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin tiimit. Perhesosiaalityössä on tällä hetkellä kaksi tiimiä Vantaan toimipisteessä. Tiimeihin kuuluu johtava sosiaalityöntekijä sekä sosiaalityöntekijöitä, erityissosiaaliohjaajia ja sosiaaliohjaajia. Lisäksi yksi tiimi sijaitsee Keravan toimipisteessä.

Perhesosiaalityön tiimeissä on hyvä yhteishenki ja muistamme pitää kiireisen työn keskellä myös tauot ja nauraa yhdessä. Kalenterin suunnittelu on omassa hallinnassa liukuvan työajan sisällä ja käytössä on mobiilileimaus. Meillä on mahdollisuus etäpäiviin sekä hybridityöhön. Käyttöön saat oman työhuoneen, johon on hyvä kotiutua. Kehittäminen on yksikössä ajankohtaista 1.1.23 aloittaneen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen vuoksi. Nyt on oivallinen aika astua remmiin ja päästä vaikuttamaan lapsiperheiden sosiaalityön palveluiden työstämiseen entistä laadukkaammalle tasolle.

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä sekä tiimissä on pysyvät rakenteet asiakastyön tueksi.

Haastattelut voimme aloittaa jo hakuaikana ja niissä on mukana perhesosiaalityön johtava sosiaalityöntekijä sekä tiimin sosiaalityöntekijä. Kysythän lisää puhelimitse tai sähköpostilla.

Kurkista arkeemme Instagramissa @vake_perhesosiaalityo, sekä työntekijämme Tiinan tililtä @tiinan_pesoseikkailut.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut
Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 03.04.2023 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)
Muu kelpoisuusvaatimus: Otamme huomioon kelpoisuusehtojen mukaisten hakijoiden puuttuessa sijaispätevät hakijat Valviran sijaispätevyysmääritelmän mukaan.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Säännöllinen työaika
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote,
Tehtäväkohtainen palkka: 3567,77 €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää!

Tässä yhteystietomme:

Johtava sosiaalityöntekijä
Konka Riikka-Liisa
040 1834254
riikka.konka@vakehyva.fi


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fija tule sinäkin hyvantekijäksi!

#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Sinulle suositellut työpaikat