Sosiaalityöntekijä perhesosiaalityöhön - Riihimäen kaupunki

Oletko etsimämme sosiaalityöntekijä?

Haemme kahta sosiaalityöntekijää Riihimäen kaupungin perhesosiaalityöhön. Perhesosiaalityössä sosiaalityöntekijän asiakkaina ovat riihimäkeläiset sosiaalihuollon erityisen tuen tarpeessa olevat lapset sekä lastensuojelun asiakkaat. Lisäksi sosiaalityöntekijät tekevät lastensuojelutarpeen selvityksiä sekä osallistuvat virka-ajan päivystystyöhön kukin vuorollaan yhdessä päivystysparinsa kanssa. Tiimissämme on 10 sosiaalityöntekijän ja 5 palveluohjaajan virkaa. Yksi palveluohjaajista työskentelee Nuortentalo Nupissa. Lisäksi tiimiin kuuluvat psykiatrinen sairaanhoitaja ja Ankkuri-tiimin sosiaalityöntekijä.

Riihimäellä tavoitteenamme on panostaa vahvasti ennaltaehkäisyyn ja suunnitelmalliseen muutostyöhön perheiden kanssa. Olemme mukana perhesosiaalityön osalta kansallisessa systeemisen lastensuojelun työmallin (Syty) kehittämisessä ja juurruttamisessa. Vahvan ja hyvin käytössä olevan tiimityön kautta sosiaalityöntekijän tukena ovat myös perheterapeutti ja psykologi.

Olemme ketterä, moderni sekä kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa pääset hyödyntämään omaa ammatillista osaamistasi ja vaikuttamaan omaan työkuvaasi sekä rakenteisiin. Työntekijällä on mahdollisuus työskennellä myös etätöitä tehden tai työmatkoja voi käyttää työn tekemiseen mobiilityöaikana. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen, hyvät konsultaatiomahdollisuudet, sekä koko työryhmän ja esimiehen tuen. Meillä on koko Riihimäen perhe- ja sosiaalipalveluiden yhteisiä laadukkaita ja säännöllisiä työtä tukevia koulutuksia. Työnantaja voi myöntää myös palkallisia koulutuspäiviä sosiaalityön opiskelijoille tutkinnon loppuunsaattamisen tueksi.

Riihimäen perhesosiaalityössä sosiaalityöntekijän palkka on 3636 euroa. Tämän lisäksi käytössämme on rekrytointilisä sekä henkilökohtainen palkanlisä kuuden kuukauden työssäolon jälkeen.

Hakijalla toivotaan olevan työkokemusta lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn. Oman auton käyttömahdollisuus edistää liikkuvan työn tekemistä mutta ei ole työn edellytys. Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät sosiaalityöntekijän tehtävään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §:n ja 7§:n mukaan. Lisäksi tehtävään valitulla on oltava Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston myöntämä oikeus toimia laillistettuna sosiaalityöntekijänä (Laki sosiaalihuollon ammatti-henkilöistä 817/2015, § 7). Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon arvio terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuoja.
Toinen sosiaalityöntekijän viroista täytetään 3.5.2021 lukien tai sopimuksen mukaan, toinen virka 15.7.2021 lukien tai sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Ilmoitathan hakemuksessasi, kumpaan avoinna olevaan virkaan olet ensisijassa hakemassa.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Marianna Isakov, puh. 050 440 7263; marianna.isakov@riihimaki.fi
Haastattelut pidetään keskiviikkona 28.4.2021 11.30 - 16 välisenä aikana.
Hakemukset 19.4.2021 klo 8:00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Jarrumiehenkatu 15, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat