test

Sosiaalityöntekijä perhesosiaalityöhön Janakkalaan

Hakuaika päättyy  7.4.2023 15:00

Hei perhesosiaalityön osaaja, tervetuloa Janakkalaan!

Haemme nyt Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle Janakkalaan sosiaalityöntekijää perhesosiaalityön tiimiimme! Meillä Janakkalassa on vahva ja toimiva perusta perheiden kanssa tehtävälle työlle, jonka ohessa kehitämme koko hyvinvointialuetta koskevia moniammatillisia rakenteita, jotka tukevat asukkaiden hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla.

Perhesosiaalityön perusajatuksena on tukea asiakkaana olevien lapsiperheiden arjen sujumista sekä yhdessä perheenjäsenten ja yhteistyöverkostojen kanssa ratkoa aikuisten ja lasten elämään liittyviä ongelmatilanteita. Keskeistä on asiakkaan oman elämänhallinnan ja osallisuuden vahvistuminen. Työtehtävinä ovat palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmien laatiminen, sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden ja päätösten valmistelu sekä asiakkaiden ohjaus ja neuvonta. Sosiaalityöntekijä toimii omatyöntekijänä sosiaalihuollon asiakkaille mukaan lukien erityisen tuen tarpeessa olevat asiakkaat. Työskentelemme sosiaalihuoltolain puitteissa.

Meillä lähimpään tiimiisi kuuluvat palveluohjaajat, kotipalvelun työntekijät, perhetyöntekijät, perheneuvolan perheneuvoja ja psykologi sekä lähijohtaja. Tiimissämme on sekä kokeneita konkareita että tuoreempia lisävahvistuksia. Samalla käytävällä on laajasti myös muita ammattilaisia edesauttamassa moniammatillisen työskentelyn toteuttamista.

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti työpaikalla, yhteistyöverkostojen toimipaikoissa tai perheiden kotona, mutta suhtaudumme joustavasti myös etätyöhön.

Olet hakemamme henkilö, mikäli
- olet huumorintajuinen ja avoin uudelle työyhteisölle elämässäsi
- työtäsi ohjaa sosiaalityön ammattieettiset valmiudet
- työskentelyotteesi on myönteinen ja kykenet rakentavaan vuorovaikutukseen tilanteessa kuin tilanteessa
- olet motivoitunut ja sitoutunut löytämään perheille juuri heidän tarpeilleen sopivan avun ja tuen

Tarjoamme sinulle rennon ja helposti lähestyttävän työyhteisön, jossa et jää yksin, mutta saat toimia myös itsenäisesti omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Tiimimme on lämminhenkinen ja kulkee lähellä asiakasta, mikä on edesauttanut siihen, että asiakkuuksiamme siivittää työntekijän ja asiakkaan välinen luottamus ja yhteinen päämäärä perheen hyvinvoinnin kohentumisesta. Työn tueksi on järjestetty työnohjaus.

Työpaikkaetuina tulet saamaan käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Pääset tutustumaan lisää Oma Hämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Huomioimme rekrytoinnissa myös sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijat. Kokemus lapsiperhepalveluissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta valintakriteereihin vaikuttavat myös hakijan sitoutuneisuus ja aito halu tulla osaksi perhekeskuksen väkeä.

Kyseessä on vakituinen virka ja tehtäväkohtainen palkka on 3706,04 euroa/kk. Työaika on 37,45h/vk. Rekrylisää on mahdollista käyttää. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote sekä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Jos ilmoitus herätti mielenkiintosi, täytä hakemus ja soittele, niin jutellaan lisää! Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä edistämme hakua jo hakuaikana.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Sosiaalisen tuen lähijohtaja Anna Toukola p. 050 471 9252 / anna.toukola@omahame.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoon! Tutustu työnantajaan