Sosiaalityöntekijä perhesosiaalityöhön, Perhekeskuspalvelut, Iisalmi

Hakuaika päättyy  14.6.2024 12:00

Iisalmen perhesosiaalityön tiimissä on paikka avoinna ammattitaitoiselle sosiaalityöntekijälle, jolla on intoa työskennellä lasten ja perheiden tukemiseksi. Tunnistitko kuvauksesta itsesi? Lue lisää alta!

Etsimme Sinua, sosiaalityöntekijä vakituiseen virkaan Pohjois-Savon hyvinvointialueen perhekeskuspalveluihin. Palvelussuhteen alkaessa palvelualueena on pohjoinen perhekeskusalue ja tämän työtehtävän toimialue on Iisalmi. Työ aloitus voidaan sopia joustavasti.


Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Sosiaalityöntekijänä lapsiperheiden sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen palveluissa toimit yhteistyössä erilaisten verkostojen kanssa, joita ovat esimerkiksi varhaiskasvatus, neuvolat, oppilaitokset ja eri järjestöt. Asiakkaana ovat lapset ja heidän perheensä, kun tilanne ei vielä edellytä lastensuojelun asiakkuutta. Perheen kanssa mietitään yhdessä millaiset palvelut tukevat heidän tarpeitaan. Palveluina voivat olla esim. tukiperhe, perhetyö, tukihenkilötoiminta lapselle tai nuorelle, kotipalvelu tai kasvatus- ja perheneuvonta. Työ on luonteeltaan itsenäistä, mutta työssä tukena on vahva tiimi, jonka kanssa on mahdollista tehdä työtä yhdessä työparina työskennellen.


Keitä me olemme?

Lapsiperheiden sosiaalityössä autetaan perheitä erilaisissa elämän pulmatilanteissa. Työ sisältää mm. palvelutarpeen arviointipyyntöjen ja lastensuojeluilmoitusten vastaanottoa, niiden kiireellisyyden arviointia sekä lapsen ja hänen perheensä palvelutarpeen arviointia. Perhesosiaalityön työskentely alkaa, kun perhe on itse ottanut yhteyttä sosiaalitoimeen tai muutoin on tullut tieto, että perhe voisi tarvita apua.


Tarjoamme Sinulle

- hyvän perehdytyksen ja mentoroinnin
- monipuoliset koulutusmahdollisuudet
- mahdollisuuden osa-aikaiseen työskentelyyn sovittaessa
- ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Käytössäsi on työterveyshuollon palvelut, ePassi kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä tyhy-toimintaa. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 4042,65 €/kk. Työn aloitus sopimuksen mukaan.


Olisitko Sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijän kelpoisuus (YTM / VTM) sekä Valviran rekisteritieto (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015). Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedonsaannista työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Mikäli päteviä hakijoita ei ole, voimme harkita viran täyttöä myös loppuvaiheen opintoja yliopistossa suorittavalla sosiaalityön opiskelijalla tai viran muuttamista määräaikaisesti korkeintaan vuodeksi sosiaaliohjaajan viraksi. Eli myös sosionomi-taustaiset hakijat huomioidaan siinä tapauksessa.

Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Noudatamme tartuntalain 48§ mukaista rokotesuojaa. Työssä ei edellytetä ajokorttia tai autoa, mutta ajokortti katsotaan eduksi ja se auttaa työn suorittamista.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa perhesosiaalityön tiimiin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/
https://pshyvinvointialue.fi/perhesosiaalityo-ja-sosiaaliohjaus

Yhteystiedot

Heidi Komulainen

Johtava sosiaalityöntekijä

p. 0400 144 505

heidi.komulainen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan