Sosiaalityöntekijä, perhesosiaalityön ja ohjauksen tiimi

Hakuaika päättyy  27.6.2024 12:00

Hei, sosiaalityöntekijä! Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ lapsiperheiden palveluissa? Tuletko työkaveriksemme innostavaan tiimiimme Pohjois-Savon hyvinvointialueen perhekeskukseen? Lue alta lisää, jos kiinnostuit!

Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueen perhekeskukseen sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työyksikkö palvelussuhteen alkaessa on lapsiperheiden sosiaalityön ja ohjauksen palvelut. Pääasiallinen työpiste tarkentuu myöhemmin.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Sosiaalityöntekijänä työskentelet lapsiperheiden palveluissa perhesosiaalityön ja ohjauksen tiimissä. Toimit lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä sosiaalihuoltolain mukaisessa suunnitelmallisessa lapsiperheiden sosiaalityössä. Tiimissämme työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja johtava sosiaalityöntekijä.


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mielenkiintoisen työn osana kehittyvää lapsi- ja perhelähtöistä perhekeskusta. Työtäsi tukevat viikoittaiset perhesosiaalityön tiimit, johtavan sosiaalityöntekijän ohjaus ja tuki sekä moniammatilliset tiimit ja menetelmät, jotka kehittyvät osana varhaisia perheiden palveluita ja osana toimivia perhekeskuspalveluita.

Tuemme työnhyvinvointia mm. ePassilla, työterveyshuollon palveluilla sekä säännöllisellä työnohjauksella.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 4042,62 €/kk.


Olisitko sinä meidän uusi sosiaalityöntekijämme?

Kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijän kelpoisuus (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015).
Toivomme sinulta positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme kokemuksen lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat tärkeitä työn hoitamisessa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote sekä lääkärintodistus soveltuvuudesta työtehtävään. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.

Virkaa täytettäessä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme! Hae siis pian oheisen linkin kautta.
Kuuntele sydäntäsi ja tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Yhteystiedot

Alue-esihenkilö Eija Komulainen, eija.komulainen@pshyvinvointialue.fi, puh. 0400575184.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan