Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme nyt SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ uuteen vakituiseen virkaan gerontologisen sosiaalityön yksikköön ikääntyneiden asiakasohjaukseen.

Gerontologisen sosiaalityön yksikkö on lämminhenkinen, 14 työntekijän yksikkö, joka tarjoaa sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen palvelua Päijät-Hämeessä asuville 65-vuotta täyttäneille henkilöille. Tyypillisimmin ikäihmiset hakeutuvat palveluun silloin, kun heillä on taloudellisessa tilanteessa, asumisessa tai parisuhteessa haasteita tai he kaipaavat tukea päihteidenkäytön vähentämiseen/lopettamiseen. Päätoimipisteemme sijaitsee Lahdessa, mutta työssä liikutaan koko Päijät-Hämeen alueella. Tämän viran vastuualue käsittää etupäässä Heinolan, Sysmän ja Hartolan alueen asiakkaiden asioiden hoitoa.

Työssä suositaan työparimallia. Jokaisella alueella Päijät-Hämeessä on oma sosiaalityöntekijä-sosiaaliohjaajatyöpari ja työhösi saat tukea paitsi omalta työpariltasi, myös muilta tiimiläisiltä sekä johtavalta sosiaalityöntekijältä. Tiiimissämme vallitsee vahva auta kaveria-henki. Jokainen työntekijä on sitoutunut siihen, että auttaa työkaveria yli oman vastuualueen tarvittaessa.

Edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) määrittelemää sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun. Tarvitset työssäsi ajokorttia. Voit halutessasi käyttää työpaikan omaa leasing-autoa.

Tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Ura- ja etenemismahdollisuudet ja laaja mahdollisuus osallistua työkiertoon ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut sekä kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Tule meille, jos kiinnostuit ikäihmisten parissa tehtävästä sosiaalityöstä! Pääset tekemään hyvin vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä sekä osaksi huipputiimiä. Perehdytämme uuden työntekijän työtehtävään. Jätä hakemus jo tänään!

Lisätietoja

https://www.paijatha.fi/rekry/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Hanna Pentikäinen
puh. 044 482 3051
hanna.pentikainen@phhyky.fi

Lisätietoja

Gerontologinen sosiaalityö

Päijät-Hämeen hyvinvointialue aloittaa toimintansa virallisesti 1.1.2023. Hyvinvointialueella työskentelee noin 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Työnantajana tarjoamme sinulle laajat mahdollisuudet luoda itsesi näköinen urapolku ja mukauttaa työ osaksi arkeasi. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat