Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen virkaan lapsiperhepalveluiden perhesosiaalityöhön. Viran toimipaikka on palvelussuhteen alkaessa Hollolan toimipisteessä.

Päijät-Hämeessä me arvostamme sosiaalityötä. Päijät-Sotella me vahvistamme aktiivisesti sosiaalityön resurssointia ja meille valmistuu useita sotekeskuksia. Olemme ylpeitä siitä, että lastensuojelu oli ensimmäisenä sosiaalipalveluna terveyskylässä ja myöskin siitä, että lapsiperheiden aikuisasiakkaille on erikseen aikuistiimi, joka tekee tiivistä yhteistyötä lasten asioita hoitavien työntekijöiden kanssa.
Käsittelet kuitenkin tarvittaessa myös lapsiperheiden aikuisten sosiaalihuoltolain mukaisia asioita sekä asiakkuudessa olevien harkinnanvaraista toimeentulotukea.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän perhesosiaalityössä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti ja moniammatillisiin asiakastiimeihin osallistuvat myös perheterapeutit. Tavoitteenamme on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja palvelut.

Perhesosiaalityön sosiaalityöntekijänä vastaat erityisen tuen tarpeessa olevien lasten palvelutarpeen arvioinnista ja mahdollisesta lastensuojelun tarpeen selvittämisestä sekä lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisesta suunnitelmallisesta sosiaalityöstä.
Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Ennen viran vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi Tartuntatautilain (2016/1227, 48a§) mukaisesti ennen työskentelyn alkamista on osoitettava työnantajalle rokotesuojasta luotettava selvitys.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu tai henkilö on ennen avoimen yliopiston opintoja suorittanut sosionomin tutkinnon tai sosiaalialalle soveltuvan ylemmän yliopistollisen tutkinnon, jolla tarkoitetaan pääasiassa tutkintoa, jonka pääaineena on yhteiskuntapolitiikka, sosiaalipolitiikka, sosiologia, sosiaalipsykologia. Lisäksi hakijalla tulee olla ennen tilapäisenä sosiaalityöntekijänä työskentelyä sosiaalialan työkokemusta kolme (3) kuukautta.
Meillä on mahdollisuus myös neuvotella osa-aikatyön tekemisestä määräaikaisesti. Olemme ottamassa käyttöön mentorointimallin, jossa taataan uusille sosiaalityöntekijöille säännölliset tapaamiset kokeneen sosiaalityöntekijän kanssa.

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Kaiken tämän lisäksi etätyö kuuluu meidän työkäytäntöihimme, olemme helppojen kulkuyhteyksien päässä, esimerkiksi Helsingistä tai Kouvolasta meille pääsee junalla noin tunnissa ja meillä on mahdollista käyttää leasing-autoja tai polkupyöriä.

Tavoitteenamme on olla Suomen paras Sote-työpaikka 2023 ja etsimmekin nyt hyviä tyyppejä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!


Hakuaikaa on jatkettu 29.8.2022 saakka.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/sosiaalityohon
http://www.facebook.com/phhykyrekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Anu Asikainen (lomalla 18.7.-31.7.2022)
puh. 044 482 0325
Johtava sosiaalityöntekijä Mari Unkuri
puh. 044 416 4817

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnanatjaa. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Terveystie 2, 15870 Hollola

Sinulle suositellut työpaikat