test
Sosiaalityöntekijä, Pohjoinen lastensuojelu 2 - Oulun kaupunki

Ammattitaitoinen joukkomme kaipaa nyt vahvistusta.

Oulun kaupungin Pohjoinen lastensuojelu 2 yksikössä on haettavana

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN

vakinainen virka. Tehtäväalueena on Haukiputaan lastensuojelu.

Meillä Haukiputaan lastensuojelussa on huippumukava työyhteisö ja ammatilliseen kehittymiseen kannustava ilmapiiri. Oletko juuri Sinä uusi työkaverimme?

Sosiaalityöntekijänä lastensuojelupalveluissa tehtäviisi kuuluvat lastensuojelulain mukaiset lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät sekä suunnitelmallinen lastensuojelun avohuollon ja sijaishuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa. Oulun kaupungin lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtävänkuvaa on kevennetty. Lastensuojeluun on lisätty 10 uutta sosiaalityöntekijän virkaa, mikä mahdollistaa lastensuojelulain mukaisen asiakasmitoituksen. Sosiaalityöntekijällä on vastuullaan enintään 35 asiakasta. Lisäksi Oulun kaupungin lastensuojelualueelle on perustettu uusi jälkihuollon yksikkö, johon siirtyy täysi-ikäisten jälkihuolto.

Tehtävässäsi työskentelet sekä itsenäisesti, että työparina muiden ammattilaisten kanssa. Arvostamme oikeanlaista asennetta ja työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä kykyä kulkea asiakkaan rinnalla. Toivomme sinulta myös oma-aloitteisuutta, päätöksentekokykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Kaikkea ei myöskään tarvitse ratkaista yksin. Tukenasi ovat lähiesimiehesi, kokenut lastensuojelun erityisasiantuntija ja lakimiehet. Tiimiisi kuuluvat palveluesimies, palvelusihteeri ja seitsemän sosiaalityötekijää. Työpisteesi sijaitsee Haukiputaan hyvinvointikeskuksessa. Tarjoamme työn tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, työnohjauksen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Meillä on käytössä mentorointimalli, joka tukee aloittelevan sosiaalityöntekijän ammatillista kehittymistä

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3§:n ja 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Määräaikaisesti tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun. Edellytämme, että virkaan valittu esittää nähtäväksi hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukaisen rikosrekisteriotteen ennen viran vastaanottamista. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta voimme tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tuloksen henkilövalinnan yhteydessä. Käytämme vakinaisissa viroissa kuuden kuukauden koeaikaa.

Tule tekemään merkityksellistä työtä yhdessä meidän kanssamme! Oulussa meininki on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä - menestyksen edellytyksiä. Meidän supervoimiamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Täällä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi!

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/14779/2021. Hakemukset on toimitettava 25.1.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan
  • Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Lastensuojelu, Pohjoinen lastensuojelu 2, Haukiputaan lastensuojelu
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • OUL-03-393-21
  • 24.1.2022 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka 3835,78 €/kk
  • 28.12.2021 - 25.1.2022 15:00
  • SosiaalityöSosiaalialaOuluPohjois-Pohjanmaa

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Carita Haapala, p. 044 7036 217 ja palveluesimies Minna Alapuranen, p. 050 564 3328.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Lastensuojelu, Pohjoinen lastensuojelu 2, Haukiputaan lastensuojelu

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Simppulantie 15, 90830 Haukipudas

Sinulle suositellut työpaikat