Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Porin kaupunki

Haemme Satakunnan sosiaalipäivystykseen osaavaa, innostunutta ja kehittämismyönteistä sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan virkaan. Työ on vuorotyötä.

Sosiaalipäivystystyö on jatkuvasti kehittyvää asiakkaiden kokonaisvaltaista ja konkreettista auttamistyötä, jota tehdään yhdessä muiden viranomaistoimijoiden kanssa.

Sosiaalipäivystyksen sosiaalityöntekijänä vastaat työvuorossasi akuuteista ja välttämättömistä sosiaalityön tehtävistä yhdessä työparisi kanssa, sekä osallistut kriisityön tehtäviin. Työtehtäviin lukeutuvat lastensuojelu, vanhusten ja vammaisten sosiaalityö, asunnottomien sosiaalityö, maahanmuuttajien sosiaalityö, aikuissosiaalityö, päihteidenkäyttöön liittyvä sosiaalityö ja onnettomuustilanteisiin liittyvä sosiaalityö.

Sosiaalipäivystyksen sosiaalityöntekijät vastaavat muun muassa lastensuojelun päätöksentekoon liittyvistä tehtävistä. Sosiaali- ja kriisipäivystystyössä keskeistä on myös vahvan päivittäistyön osaamisen päälle rakentuva suuronnettomuustilanteiden psykososiaalisen tuen kokonaisuuden järjestäminen ja siihen varautuminen.

Hae rohkeasti mukaan dynaamiseen sosiaalipäivystystiimiimme!
Tukena ovat niin esimies, työyhteisö kuin työnohjaus. Työyhteisössämme suhtaudutaan positiivisesti koulutuksiin ja työn kehittämiseen. Meillä on myös kattavat työterveyshuollon palvelut.

Kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä tiimi- ja parityöskentelyyn, kykyä sietää epävarmuutta ja nopeasti muuttuvia tilanteita, asiakas- ja kehittämislähtöistä työotetta sekä kokemusta lastensuojelutyöstä. Myös ajokortti on välttämätön.

Eduksi luetaan sosiaalityön ja päivystyksellisen työn työkokemuksen, kriisityön koulutuksen, hyvät organisointi- ja dokumentointitaidot sekä valmiuden tehdä joustavasti ja sujuvasti moniammatillista yhteistyötä. Paineensietokyky ja valmius kohdata kriisitilanteessa olevia ihmisiä ovat työssä erityisen tärkeitä.

Valitun henkilön tulee esittää lääkärintodistus sekä voimassa oleva rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi tilannekeskuksessa ja poliisilaitoksella työskenteleviltä vaaditaan perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työaika: KVTESn mukainen eräiden asiantuntijoiden työaika, keskimäärin 37,75 h/ vko. Teemme työtä 12 tunnin päivä- ja yövuoroissa.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki/HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 1852.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Piia Pihlajamäki
piia.pihlajamaki@porinperusturva.fi, puh. 044 701 0459
sosiaali- ja perhepalvelujohtaja Mari Levonen
mari.levonen@porinperusturva.fi, puh. 044 701 6102

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Sosiaali- ja perhepalveluiden yhteiset palvelut, Sosiaalipäivystys

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä -alalla kuin alalla-. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hieta liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asiakas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat