Sosiaalityöntekijä - Porin kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Porin kaupunki

Haemme sosiaalityöntekijää Porin perusturvakeskuksen vammaispalveluihin.

Tule mukaan rakentamaan Porin vammaispalvelua ja asiakaslähtöisesti palvelevaa asiantuntijuutta. Haemme ennakkoluulotonta ja muutoshalukasta sosiaalityöntekijää vammaispalveluihin.

Sosiaalityöntekijä toimii viranhaltijana vammaispalvelujen ja kehitysvammahuollon palvelujen kartoittamisessa ja päätösten tekemisessä. Sosiaalityöntekijällä on laaja, itsenäinen päätäntävalta hakijan asioissa. Lisäksi hän antaa konsultointiapua ja tukea sosiaaliohjaajille ja muille tiimin jäsenille. Työ on itsenäistä, vaativaa ja monipuolista. Tarjoamme laadukkaan perehdytyksen ja moniammatillisen työyhteisön.

Arvostamme ratkaisukeskeisyyttä, itseohjautuvuutta, luovaa näkökulmaa työn toteuttamiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Eduksi katsotaan kokemus vammaispalvelutyöstä, mutta myös kokemusta vailla olevat työntekijät otetaan ilolla vastaan ja perehtymisessä autetaan. Työtehtävien hoitaminen edellyttää omaa autoa.

Työaika on 38,25 tuntia viikossa, hinnoittelukohta 04SOS04A ja tehtäväkohtainen palkka on tällä hetkellä 3 204,02 euroa kuukaudessa.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Hakuaika päättyy 02.08.2019 klo 15.15

Ennen viran vastaanottamista valitun työntekijän on toimitettava terveydentilastaan hyväksytty lääkärintodistus.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 3421 eija.koskela@pori.fi tai p. 044 701 9989 tiina.limnell@pori.fi

Kysy lisätietoja Pirjo Mäkilä, pirjo.makila@pori.fi, p. 044 7016701 ja Tuija Lahtinen, tuija.lahtinen@pori.fi, p. 044 701 6661

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Vammaispalvelut
Osoite: 28100 Pori

Pori on nuorekas yliopistokaupunki, jossa suuren kaupungin palvelut löytyvät kompaktisti läheltä. Jazzin syke, Yyterin hiekat ja jääkiekkomatsien kiihkeä tunnelma odottavat kokijaansa. Porin perusturvakeskus tarjoaa sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut Porin lisäksi Ulvilan ja Merikarvian väestölle.
Porin Perusturva on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan