Sosiaalityöntekijä - Porin kaupunki

Haemme sosiaalityöntekijää Porin perusturvakeskuksen lastensuojeluun.

Olemme lähteneet toteuttamaan systeemistä työskentelymallia ja kehittämään sosiaalityöntekijän työlleen saamaa tukea. Et jää yksin asiakasasioidesi kanssa. Työ on lasten ja perheiden tukemista yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa hyödyntäen moniammatillista ja asiakaslähtöistä työotetta.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, aktiivista työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä lapsiperhetyön tai lastensuojelutyön tuntemusta.

Meillä on avoin ja kannustava työilmapiiri, joustava työaika ja kattavat työterveyshuollon palvelut.
Tarjoamme esimiesten ja työyhteisön tuen, säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa erityisosaamistaan.

Tule uudeksi jäseneksi mahtavaan tiimiimme!

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen kelpoisuus. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa

Vaaditut todistukset: Kelpoisuuden osoittavat todistukset

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupungin henkilöstöpalvelut/rekrytointiyksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.

Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Ennen viran vastaanottamista työntekijän on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Liisa Hannula p. 044 701 0872
Lastensuojelun päällikkö Leila Linnainmaa p. 044 701 6147

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Lastensuojelu, Lastensuojelutoimisto
Osoite: 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka