Sosiaalityöntekijä - Porin kaupunki

Haemme Satakunnan sosiaalipäivystykseen osaavaa, innostunutta ja kehittämismyönteistä sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan virkaan. Työ on vuorotyötä.

Porin perusturvakeskus hallinnoi yhteistoiminta-alueensa ja Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän virka-aikaista sosiaalipäivystystä sekä virka-ajan ulkopuolella toimivaa Satakunnan sosiaalipäivystystä (16 kuntaa).
Yhdessä nämä muodostavat sosiaalipäivystystiimin johon kuuluu tällä hetkellä 8 sosiaalityöntekijää, 5 kriisityöntekijää sekä johtava sosiaalityöntekijä.
Työskentelypisteitä on kolme; Satakunnan keskussairaalan yhteispäivystyksessä, Kanta-Porin paloasemalla Maakunnallisessa tilannekeskuksessa sekä Porin poliisiasemalla.

Sosiaalipäivystystyö on jatkuvasti kehittyvää asiakkaiden kokonaisvaltaista ja konkreettista auttamistyötä, jota tehdään yhdessä muiden viranomaistoimijoiden kanssa. Sosiaalipäivystyksen sosiaalityöntekijänä vastaat työvuorossasi akuuteista ja välttämättömistä sosiaalityön tehtävistä yhdessä työparisi kanssa, sekä osallistut kriisityön tehtäviin. Työtehtäviin lukeutuvat lastensuojelu, vanhusten ja vammaisten sosiaalityö, asunnottomien sosiaalityö, maahanmuuttajien sosiaalityö, aikuissosiaalityö, päihteidenkäyttöön liittyvä sosiaalityö ja onnettomuustilanteisiin liittyvä sosiaalityö. Sosiaalipäivystyksen sosiaalityöntekijät vastaavat muun muassa lastensuojelun päätöksentekoon liittyvistä tehtävistä.

Hae rohkeasti mukaan dynaamiseen sosiaalipäivystystiimiimme!
Tukena ovat niin esimies, työyhteisö kuin työnohjaus. Työyhteisössämme suhtaudutaan positiivisesti koulutuksiin ja työn kehittämiseen. Meillä on myös kattavat työterveyshuollon palvelut.

Kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:
Erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä tiimi- ja parityöskentelyyn, kykyä sietää epävarmuutta ja nopeasti muuttuvia tilanteita, asiakas- ja kehittämislähtöistä työotetta sekä kokemusta lastensuojelutyöstä. Myös ajokortti on välttämätön.

Luemme eduksi:
Sosiaalityön ja päivystyksellisen työn työkokemuksen, kriisityön koulutuksen, hyvät organisointi- ja dokumentointitaidot sekä valmiuden tehdä joustavasti ja sujuvasti moniammatillista yhteistyötä. Paineensietokyky ja valmius kohdata kriisitilanteessa olevia ihmisiä ovat työssä erityisen tärkeitä.

Työaika on KVTES:n mukainen eräiden asiantuntijoiden työaika, keskimäärin 37,75 h/ vko. Teemme työtä 12 tunnin päivä- ja yövuoroissa.

Haastattelut pidetään 17.5. ja 20.5.21

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskenteleville) sekä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Valitulle teetetään myös perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu työnantajaan
  • Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalveluiden yhteiset palvelut, Sosiaalipäivystys
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • PORI-02-40-21
  • Sopimuksen mukaan
  • KVTES:n mukainen 3608,80 €
  • 21.4.2021 - 12.5.2021 15:00
  • SosiaalityöSosiaalialaPoriSatakunta

Yhteystietomme

Sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Mari Levonen p. 044 701 6102, mari.levonen@porinperusturva.fi
Johtava sosiaalityöntekijä Piia Pihlajamäki p. 044 701 0459, piia.pihlajamaki@porinperusturva.fi

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalveluiden yhteiset palvelut, Sosiaalipäivystys

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat