Sosiaalityöntekijä, Rajakylän lastensuojelu - Oulun kaupunki

Sosiaalityöntekijä, Rajakylän lastensuojelu - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin Pohjoinen lastensuojeluasema 2:ssa on haettavana SOSIAALITYÖNTEKIJÄN vakinainen virka. Tehtäväalueena on Rajakylän lastensuojelupalvelut.

Pohjoisella lastensuojeluasemalla 2 työskentelee 13 sosiaalityöntekijää, joista seitsemän sosiaalityöntekijää Rajakylän lastensuojeluasemalla. Lisäksi alueella työskentelee palveluesimies ja palvelusihteeri. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojelulain mukaiset lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät sekä suunnitelmallinen lastensuojelun avohuollon ja sijaishuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa. Tarjoamme työn tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, säännöllisen työnohjauksen sekä työhön liittyvää koulutusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen pätevyys. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamiseksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista työotetta laajassa palveluverkostossa. Arvostamme myös myönteistä asennetta kehittämiseen. Kokemus sosiaalityöstä ja lastensuojelusta katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan

Virkaan valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/5312/2019. Hakemukset on toimitettava 31.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/sosiaali-ja-perhepalvelut/lastensuojelu

  • Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalipalvelut, Lastensuojelupalvelut, Pohjoinen lastensuojeluasema 2
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • OUL-03-89-19
  • 1.7.2019 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka 3535 €/kk
  • 17.5.2019 - 31.5.2019 15:00
  • SosiaalityöSosiaalialaOuluPohjois-Pohjanmaa

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Minna Alapuranen, p. 050 564 3328 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalipalvelut, Lastensuojelupalvelut, Pohjoinen lastensuojeluasema 2
Osoite: Elektroniikkatie 2B, 2. krs, 90590 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan