Sosiaalityöntekijä, Ranua

Hakuaika päättyy  24.5.2024 15:00

Lapin hyvinvointialueella on haettavana sosiaalityöntekijän virka

Haemme Ranuan toimipisteeseen sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan. Virka sijoittuu Lapin hyvinvointialueella perheiden ja työikäisten vastuualueelle.

Lapin hyvinvointialue on Lapin suurin työantaja. Toimintamme voimavara on osaava, tyytyväinen ja hyvinvoiva henkilöstö. Lapissa on turvallista asua, elää ja kasvattaa pesuettaan, ja kaikki hyvän elämän eväät ovat lähellämme. Täältä löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Naapurimaihinkin on helppo piipahtaa. Vapaa-ajan mahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta loistokkaiden revontulien alla. Lapissa on helppo vaihtaa vapaalle työn vastapainoksi. Täällä on tilaa hengittää.

Työn pääpaino on työikäisten ja päihdepalveluiden palveluissa. Lisäksi tehtäviin sisältyy virka-aikainen takapäivystys.

Työikäisten ja päihdepalveluiden palveluissa työ on suunnitelmallista asiakastyötä sosiaalityön prosessien mukaisesti erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden asioissa.

Työhön sisältyy työpari- ja verkostotyötä. Työn tukena ovat asiakastyötä ohjaava työikäisten ja päihdepalveluiden esihenkilö ja työnohjaus. Työntekijällämme on mahdollisuus tehdä sovitusti myös etätyötä.

Tarjoamme:
- Tueksesi ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit.
- Mahdollisuuden työparityöskentelyyn sekä hyvän perehdytyksen.
- Työuran alussa olevalle kollegiaalista tukea ja ohjausta.
- Kokeneelle työntekijälle mahdollisuuden hyödyntää jo kertynyttä työkokemustasi sekä kehittää osaamistasi niin yhteisö- kuin yksilötason työssä.
- Joustoa ja tukea työhön mm. liukuvan työajan ja työnohjauksen muodossa.
- Monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum-etu ja lomamajat.
- Reilun tehtäväkohtaisen palkkauksen 3700€ sekä työkokemuslisän.
- Mahdollisuuden aloittaa työ, kun sinulle parhaiten sopii.

Odotamme hakijalta:
- Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen pätevyys. Arvostamme kokemusta sosiaalityöstä. 
- Hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä ja halua toimia osana moniammatillista työyhteisöä.
- Itsenäistä työotetta ja oma-aloitteisuutta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät sote-sopimuksen mukaisesti. Virkasuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön? Tule kokemaan Lapin taika ja hae tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta. Viran hakuaikaa on jatkettu 24.5.2024 klo 15:00 saakka. Aiemmin hakeneiden hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Työikäisten ja päihdepalveluiden palvelupäällikkö Sari Alatalo, sari.alatalo@lapha.fi, p. 040 564 9641

Johtava sosiaalityöntekijä Miia Virtamo, miia.virtamo@lapha.fi, p. 050 315 1259

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!