Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Rauman kaupunki

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on vastata vammaispalvelun sosiaalityön ja palveluprosessien ammatillisesta toteuttamisesta. Työ sisältää palvelutarpeen arviointia, palveluohjausta, asiakas- tai palvelusuunnitelman laatimista ja päätöksentekoa.

Työ sisältää myös tiivistä yhteistyötä yhteistyökumppanien, palveluntuottajien ja asiakkaan omaisten ja läheisten kanssa. Vammaispalvelulla on Raumalla laaja-alainen palveluvalikko ja toimijakenttä työn toteuttamisen tueksi.

Moniammatillisessa tiimissämme työskentelee lisäksesi kolme sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaaja, kaksi toimistosihteeriä sekä vammaistyön päällikkö.

Sosiaalipalvelut on laatustandardoitu (ISO-SF) ja teemme aktiivisesti laatutyötä ja kehitämme toimintaamme. Laatutyön mukaisesti keskeiset prosessit ja toimintaohjeet on dokumentoitu työn tueksi.

Arvostamme myönteistä ja vastuullista työotetta sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Ripaus kehittämisintoa ja positiivista mieltä on eduksi. Vammaispalvelun asiakastapaamiset tapahtuvat pääsääntöisesti asiakkaan luona, joten voimassaoleva ajolupa on erittäin suositeltava.

Kelpoisuusvaatimuksena on Laki sosiaalialan ammattihenkilöistä 817/2015 § 7 mukainen kelpoisuus. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa palvelusuhteen alkamisesta.

Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry). Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma. Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vammaistyön päällikkö Vesa Kiiski, puh. 044 793 3354

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista noin 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kalliokatu 1, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat