sosiaalityöntekijä - Rauman kaupunki

sosiaalityöntekijä - Rauman kaupunki

Haemme Rauman lastensuojelun vakinaiseen virkaan sosiaalityöntekijää. Palveluyksikössämme työskentelee 12 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa, 1 toimistosihteeri. Avohuollon ja osastopalvelujen ytimessä toimii Rauman perhetukikeskus, jossa työskentelee 25 ammattilaista.

Raumalla toimii SHL lapsiperhepalveluissa Nortamon perhekeskus, josta perheet ja lapset saavat matalan kynnyksen tukea. Lisäksi Rauman monialainen, poliisijohtoinen Ankkuri-työmalli on toimiva.

Rauman lastensuojelu on vahva asiantuntijaorganisaatio, joka on aina kehittänyt työtään ajan sykkeessä. Olemme yhtenä THL:n pilottikuntana mallintaneet työyhteisöömme systeemisen lastensuojelun toimintatavan ylettyen avohuollosta jälkihuoltoon. Kokemuksemme on, että muutos kantaa ja antaa tilaa tehdä lastensuojelua uudella tavalla. Toimintatapamme sisältää osallistavaa asiakkaan ja verkoston kohtaamista, laajaa vuoropuhelua asiakastilanteista, tiimin vastuuta asiakasasioiden hoitamisesta. Ote on vahvasti positiivinen ja asiakasperheiden voimavaroihin luottavaa.

Tehtävä soveltuu sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa. Tehtävässä tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyviä kirjallisia taitoja. Odotamme myös, että toimit rakentavasti työyhteisön jäsenenä ja vahvistat omalta osaltasi työyhteisömme hyvää ilmapiiriä. Olet soveltuva sosiaalityön vaativaan asiakastyöhön. Haluamme Sinut, lastensuojelun tuleva tai nykyinen ammattilainen, meille työhön!

Rauman kaupungin talous on vahva ja työnantajana Rauma on koulutusmyönteinen. Lastensuojelun työntekijöillä on säännöllinen työnohjaus, ergonomiaan panostetaan ja Tyhy-toimintaa toteutetaan. Etäleimaukset mahdollistuvat ja etätyössäkin otamme ensiaskelia. Kaupungin oma lakimies mahdollistaa juridisen tuen lastensuojelun asiakasasioihin ja lähiesimies on tukena omalla työpanoksellaan vaativimmissa asiakastilanteissa.

Työyhteisössämme on hyvä työskennellä, ilmapiiri on myönteinen ja toinen toista tukeva.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n ja 32 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry). Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma. Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lastensuojelutyön päällikkö Johanna Ylikoski, puh. 044 793 3331 tai sähköposti etunimi.sukunimi@rauma.fi

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Sosiaalipalvelut, Lastensuojelu, Lastensuojelutyö
Osoite: Kalliokatu 2, 26100,

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan