Sosiaalityöntekijä / Selviämis- ja katkaisuhoitoasema - Tampereen kaupunki

Selviämishoitoasemalla hoidetaan yli 16-vuotiaita alkoholista päihtyneitä, jotka tarvitsevat sairaanhoidollista seurantaa. Selviämishoitoasemalle potilaat ohjautuvat poliisin tai sairaankuljetuksen tuomina. Asiakasta hoidetaan selviämishoitoasemalla enintään 24 tuntia. Samassa yksikössä on myös katkaisuhoitoasema, jossa hoidetaan yli 18-vuotiaita tamperelaisia ja orivesiläisiä, joiden pääpäihde on alkoholi. Selviämis- ja katkaisuhoitoasemalle haetaan sosiaalityöntekijän sijaista ajalle 1.2. - 31.12.2021.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on sosiaalityön asiantuntemukseen perustuva kokonaisvaltainen potilaan hyvinvoinnin tukeminen ja tukitoimien koordinointi, sosiaalisen tilanteen kartoitus, neuvonta ja ohjaus, etuusasiat sekä psykososiaalinen muutostyö. Lisäksi työhön sisältyvät sosiaalityön asiantuntijatehtävät tiimissä, konsultointi, lausunnot, kehittämistyö ja asunnottomuustyö. Työ voi myös sisältää ryhmätoimintaan osallistumista.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Kokemus omalta erityisalalta katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Tanja Miettinen, p. 044 486 3705 ja osastonhoitaja Irene Raevaara p. 040 800 4140. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 25.1.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tanja Miettinen, p. 044 4863705. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Mielenterveys ja päihdepalvelujen sosiaalityöntekijät
Osoite: Sorinkatu 12, 33100 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka