Sosiaalityöntekijä, Seniori-info, Espoo, Kauniainen ja Kirkkonummi

Hakuaika päättyy  29.7.2024 15:45

Hei sinä gerontologisesta sosiaalityöstä kiinnostunut! Tervetuloa tiimiimme tekemään laadukasta ja asiakaslähtöistä sosiaalityötä.

Gerontologisen sosiaalityön tiimimme on osa Seniori-infoa ja toimimme koko Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella. Tiimiin kuuluu sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaajia sekä johtava sosiaalityöntekijä.
Nyt haettavan viran ensisijainen toiminta-alue on Espoo, Kauniainen ja Kirkkonummi, mutta työhön sisältyy tehtäviä myös muualla Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella.

Sosiaalityöntekijän työnkuvaan kuuluu ikääntyneiden monipuolinen neuvonta, ohjaus ja tuki. Sosiaalityöntekijä vastaa erityistä tarpeessa olevien asiakkaiden tilanteiden selvittämisestä ja palvelutarpeen arvioinnista sekä toimii tarvittaessa heidän omatyöntekijänään. Työtehtävään kuuluu myös täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen myöntäminen. Kotikäyntejä tehdään paljon ja luemme eduksi oman auton käytön. Työ vaatii oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia verkostoissa. Teemme tiivistä yhteistyötä mm. kotihoidon, aikuissosiaalityön ja Seniori-infon muiden ammattilaisten kanssa.

Työnkuva rakentuu ja yhtenäistyy koko hyvinvointialueella, joten toivomme kehittämismyönteistä asennetta. Virka-aikainen sosiaalipäivystys laajenee tiimissämme kuluvan vuoden aikana.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan jonka tueksi saat kollegiaalisen tuen ja säännöllisen työnohjauksen. Ei haittaa, vaikka kokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta ei ole, kiinnostus ja halu oppia riittää. Käytössä on liukuva työaika ja etätyön tekeminen onnistuu joustavasti. Kirkkonummen työpisteellä on yhteinen työhuone toisen sosiaalityöntekijän kanssa ja Espoossa tilava monitoimikonttori.

Vi ser kunskaper i svenska som ett plus eftersom det i vår kundkrets finns både finsk- och svenskspråkiga äldre. Även om teamets arbetsspråk är finska finns det ett behov bland de svenskspråkiga kunderna att få tala sitt modersmål.

Työpaikan nimi ja osoite: Kirkkonummen hyvinvointikeskus, Jokiniityntie 2, 02400 Kirkkonummi
Työaika: 37,75 h/vko
Tehtävä on vakinainen.

Tehtävässä edellytetään vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja aktiivista työotetta.


Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan määräajaksi palkata sosiaalityön opiskelija (ed.mainittu laki 12§).
Loppuvaiheen opiskelua tuetaan palkallisella graduvapaalla, jota voi hakea työskenneltyään hyvinvointialueen kunnassa yhtäjaksoisesti vähintään puoli vuotta.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.
Virkaan valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.


Arvostamme: Kokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta. Molempien kotimaisten kielien hyvää suullista ja kirjallista taitoa. ICT-osaamista ja tietojärjestelmien Pegasos, ProConsona, sosiaalieffica tai lifecare tuntemusta sekä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.


Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Odotamme hakemustasi! Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Mikäli vaikuista virkaa ei saada täytetyksi, olet tervetullut tiimiimme myös sijaisuuteen. Huomioimme myös osa-aikatyöstä kiinnostuneet.

Tehtävästä lisätietoja antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Leena Pääskynkivi-Koskinen p. 040 5060783 tai leena.paaskynkivi-koskinen@luvn.fi . Ensisijaisesti12.7 klo 13-14, 16.7 klo 9-10 tai 26.7 klo 12-13.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan