Sosiaalityöntekijä/Sijais- ja jälkihuollon sos.työ - Tampereen kaupunki

Sijais- ja jälkihuollon sosiaaliasema on lastensuojelun erityisyksikkö, joka vastaa tamperelaisten ja orivesiläisten huostaanotettujen sijaisperheisiin tai lastensuojelulaitoksiin sijoitettujen lasten asioista ja jälkihuollosta. Yksikössä tehdään erityisen vaativaa lastensuojelutyötä.

Haemme sosiaalityöntekijää viransijaisuuteen ajalle 11.1.2021 - 17.5.2021. Vastuualueena tehtävässä on jälkihuollon sosiaalityöntekijänä toimiminen Tampereen ja Oriveden alueella. Jälkihuoltopalvelu on tarkoitettu 18-25 vuotiaille nuorille, jotka ovat olleet huostassa ja sijoitettuna kodin ulkopuolelle. Tiimissä on sosiaalityöntekijän lisäksi neljä ohjaajaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Lisäksi tehtävässä vaaditaan voimassa oleva B-luokan ajokortti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa haussa huomioidaan myös sosiaalityön sijaispätevyyden omaavat hakijat.

Sosiaalityöntekijälle katsotaan eduksi lastensuojelun sijais- ja jälkihuollon kokonaisuuden ja siihen liittyvän lainsäädännön hallinta sekä hyvä palveluverkoston tuntemus. Lisäksi vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aikuisuutta. Tampereen kaupungilla kehitetään jälkihuoltoa ja jälkihuollon sosiaalityöntekijän tehtävänä on osallistua jälkihuollon kehittämiseen yhteistyössä tiimin kanssa.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Anne Riihimäki, puh. 050 313 8415 ja johtava sosiaalityöntekijä Katriina Helminen-Pohja 041 730 0332. Sähköpostiosoitteet ovat muota etunimi.sukunimi@tampere.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 30.11.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Anne Riihimäki, puh. 050 313 8415 ja johtava sosiaalityöntekijä Katriina Helminen-Pohja 041 730 0332. Sähköpostiosoitteet ovat muota etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lastensuojelu / Sijais- ja jälkihuollon sosiaalityö
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka