test
Sosiaalityöntekijä (sijais- ja jälkihuolto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan virkaan jälkihuollon sosiaalityöhön 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sijais- ja jälkihuoltoyksikössämme työskentelee yhteensä 22 lastensuojelun ammattilaista: sosiaalityöntekijöitä, ohjaajia ja perheterapeutti. Vuoden alusta on perustettu kolmas sosiaalityöntekijän virka sekä kaksi uutta sijais- ja jälkihuollon ohjaajan virkaa, joilla pystymme tehostamaan jälkihuollon toimintaa.

Tehtäviisi kuuluu täysi-ikäisten jälkihuollon asiakkaiden asioista vastaaminen. Työtehtäviin kuuluu myös asiakkaiden arjen tukeminen sekä yhteydenpito asiakkaaseen, asiakassuunnitelmien laatiminen, palveluiden arviointi ja järjestäminen sekä verkostoyhteistyö. Työsi on itsenäistä, kehittävää ja monipuolista sekä antoisaa! Sinua odottaa kehitysmyönteinen, avoin ja iloinen tiimi!
Soita ja kysy lisää! Sosiaalityöntekijä Miia Laitinen, puh. 040 359 8162, miia.laitinen@essote.fi tai sosiaalityöntekijä Pauliina Jenu, puh. 040 359 9049, pauliina.jenu@essote.fi.

Työsi tukena on koko yksikön osaaminen, viikoittain kokoontuva systeeminen tiimi sekä arjessa mukana oleva esimies. Jälkihuollon tiimille on alkamassa oma työnohjaus, joten pääset alusta saakka mukaan ja vaikuttamaan sen sisältöön. Etätyötä voit tehdä työn salliessa 1-5 päivää viikossa, kauempaa tullessa käytössäsi on saunallinen asunto edulliseen yöpymiseen. Tehtäväkohtainen palkka on 3817,80 euroa/kk ja lisäksi maksetaan määräaikaisesti rekrytointilisää 5,8%.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 3 § ja 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Eduksi luetaan työkokemus lastensuojelun sijais- ja jälkihuollossa tai aikuissosiaalityössä sekä systeemisen lastensuojelun koulutus.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies/johtava sosiaalityöntekijä Hanna Nykänen, puh. 040 359 7951, hanna.nykanen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat