test

Sosiaalityöntekijä, Sijaishuolto

Hakuaika päättyy  4.3.2024 14:00

Etsimme nyt sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen tekemään hyvinvointialueen kiinnostavinta sosiaalityötä - nyt on loistava mahdollisuus päästä osaksi sijaishuollon porukkaa!

Jotta varsinaissuomalaiset lapset, nuoret ja heidän perheensä saavat parhaan mahdollisen tuen haastavissa tilanteissa, olemme perustaneet Varhaan keskitetysti toimivan sijaishuollon yksikön.

Etsimme nyt uuteen sijaishuollon yksikköömme lasten ja perheiden parissa työskentelystä kiinnostuneita sosiaalityöntekijöitä. Keskitetyssä yksikössä on yhteensä 32 sosiaalityöntekijää, jotka jakautuvat kolmeen tiimiin. Tiimi 1:stä puuttuu vielä muutama sosiaalityöntekijä. Olisi hienoa saada sinut mukaan tiimiimme ja osaksi #hyvintekijöiden joukkoa!

Tiimin 1 työpisteet ovat Raisiossa, Turussa ja Naantalissa. Työpisteesi voit vapaasti valita edellä mainittujen yksiköiden välillä ja sinulla on mahdollisuus tehdä osan työviikkoa etätöitä.

Sosiaalityöntekijänä työtehtäviisi kuuluu sijaishuollon aikainen asiakas- ja verkostotyö lapsen, hänen perheensä, sijoituspaikkansa ja muun verkoston kanssa. Sosiaalityöntekijän vastuulla on valvoa sijaishuollon toteutumista ja järjestämistä ja vastuusosiaalityöntekijä vastaa ja koordinoi, että lapsi saa sijaishuollon aikana tarvitsemansa tuen ja palvelut.

Tiimimme työyhteisö koostuu johtavasta sosiaalityöntekijästä, 11 sosiaalityöntekijästä, 4 sosiaaliohjaajasta, kirjaajaohjaajasta sekä toimistosihteeristä. Sijaishuollon yksikössä on yhteinen perheterapeutti asiakastyön tueksi. Meillä Varhassa arvostetaan työyhteisöä ja uskomme hyvän työyhteisön kannattelevan erityisesti vaativassa asiantuntijatyössä. Lähelläsi on aina lähiesihenkilön ja työkavereiden apu ja yhteisöllisyyttä tukevat myös yhteiset viikkopalaverimme. Olemme viime vuoden aikana luoneet sosiaalityöntekijöiden työn tueksi myös muita kannattelevia rakenteita: meillä on käytössä mm. työnohjaus sekä matalan kynnyksen juridinen tuki. Asiantuntijuutesi tueksi tarjoamme systeemisen tiimin sekä lastensuojelun moniammatilliset asiantuntijaryhmät.

Sijaishuollon aikana koemme tärkeäksi, että lapsen tai nuoren tilanne ja tarpeet huomioidaan yksilöllisesti. Toivoisimme, että jaat saman arvon ja lapsen/nuoren ja heidän perheidensä ymmärtäminen on myös sinulle tärkeää. Emme edellytä aiempaa taustaa lastensuojelun kentältä, motivaatio ja halu toimia lasten ja perheiden parhaaksi on tärkeintä tässä työssä, mutta kokemus lastensuojelusta tai perheiden kanssa tehtävästä työstä katsotaan eduksi. Haemme ensisijaisesti kokopäiväisiä työntekijöitä, mutta huomioimme myös toiveet osa-aikaisuudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus. Huomiomme myös sosiaalityötä yliopistossa opiskelevat sijaiskelpoiset hakijat.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Jos kiinnostuit laajemmin sosiaalityöntekijän työmahdollisuuksista Varhalla, kurkkaa urasivumme ja lue lisätietoja: Sosiaalityöntekijät - Kuntarekry


Lisätietoja

http://varha.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Aliisa Kuronen, aliisa.kuronen@varha.fi / p. 050 326 9948 tai sijaishuollon sosiaalityön päällikkö Sanna Salmivirta, sanna.s.salmivirta@varha.fi / p.044 724 1247.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät!

Tutustu työnantajaan