Sosiaalityöntekijä, sijaishuoltoon - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme työyhteisöömme lastensuojelun sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan, työn aloitus sopimuksen mukaan. Espoon lastensuojelun sijaishuollon sosiaalityössä työskentelee kahdeksan ammattitaitoista ja työhönsä innostunutta sosiaalityöntekijää sekä johtava sosiaalityöntekijä. Työssämme näemme tärkeänä tarjota asiakkaille laadukasta sijaishuoltoa, joka tarjoaa lapselle tasapainoisen kehityksen ja hyvinvoinnin. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, jossa on hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen. Työhösi saat tukea niin tiimiltä, esimieheltä kuin työnohjauksesta. Työsuhteen alkaessa perehdytämme sinut työhösi.Työtehtävä tarjoaa sinulle monipuolisen ja haastavan työnkuvan lastensuojelun sijaishuollon kentällä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä lastensuojelun sijaishuoltoa. Työnkuvan keskeinen tehtävä on vastata sijaishuollon aikaisesta asiakassuunnitelman mukaisesta suunnitelmallisesta sosiaalityöstä. Toivomme hakijalta lastensuojelulain tuntemusta, hyviä tiimityötaitoja, halua kehittää työtä ja kykyä itsenäiseen työhön. Työ vaatii matkustamista.
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä sekä motivoitunutta ja aktiivista työotetta sekä kokemusta sijaishuollon sosiaalityöstä.
Arvostamme sitoutuneisuutta työhön.

Johtava sosiaalityöntekijä Johanna Alijoki 040 648 2189

Lapsiperheiden sosiaalipalvelut/sijaishuolto
Osoite: Kamreerintie 7, 4. krs, 02770 Espoo

Tutustu työnantajaan