Sosiaalityöntekijä, sijaisuus, Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys - Espoon kaupunki

Haemme nyt määräaikaiseen virkaan sosiaalipäivystys- ja kriisityöstä innostunutta sosiaalityöntekijää. Sosiaali- ja kriisipäivystystyössä pääset sosiaalialan aitiopaikalle, sillä työtehtäviisi kuuluvat päivystävän sosiaalityöntekijän tehtävät kaikilla sosiaalityön kentillä ja kriisityössä. Työmuotomme on tiimi- ja parityötä, tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä yksikkömme sosiaaliohjaajien ja sairaanhoitajien sekä toisten sosiaalityöntekijöiden kanssa. Yksikössämme työskentelee 16 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa, 3 sairaanhoitajaa, 2 johtavaa sosiaalityöntekijää ja päällikkö.

Yksikössä tehtävään akuuttiin sosiaalityöhön kuuluvat lastensuojelu, vanhusten ja vammaisten sosiaalityö, asunnottomien sosiaalityö, maahanmuuttajien sosiaalityö, aikuissosiaalityö ja onnettomuustilanteisiin liittyvä sosiaalityö. Sosiaalipäivystystehtävien lisäksi tehtäviin kuuluu akuutin kriisityön ja kriisityön seurannan tekeminen työparin kanssa. Työ on monipuolista ja haastavaa. Työ vaatii, että sinulla on kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työtä tehdään toimistolla, asiakkaiden kotona ja kaikkialla, missä asiakkaat sosiaali- ja kriisipäivystystä tarvitsevat. Meillä jokainen työpäivä on erilainen.

Työ on vuorotyötä ja tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan ilta-, yö-, lauantai - ja sunnuntaikorvaukset.

Työpaikan nimi: Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys
Työaika: keskimäärin 37h 45min/vk, tasottuma kolmen viikon jaksossa
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään ymmärrystä lastensuojelusta ja aiempaa sosiaalihuollon työkokemusta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa, ajokorttia, kriisityön osaamista ja hyviä tiimi- ja parityötaitoja.

Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys tukee ihmisiä äkillisissä elämän kriisitilanteissa ja toimii päivystävänä sosiaaliviranomaisena kymmenen kunnan alueella (Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Vihti, Karkkila, Inkoo, Siuntio, Raasepori ja Hanko). Olemme valmiudessa suuronnettomuuksien varalta ja järjestämme onnettomuustilanteissa uhreille ja omaisille psykososiaalista tukea. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden viranomaisten kanssa. Työnohjaus on järjestetty ja erillinen kriisityönohjaus tarvittaessa.

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Sosiaali- ja kriisipäivystys
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyö
  • ESPOO-02-1226-20
  • 8.2.2021 - 31.3.2022
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3643,92 €/kk
  • 19.1.2021 - 2.2.2021 15:45
  • SosiaalityöSosiaalialaEspooUusimaa

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Johtava sosiaalityöntekijä Hannele Kontkanen
hannele.kontkanen@espoo.fi
p. 0438267651
Johtava sosiaalityöntekijä Elina Koivisto
elina.koivisto@espoo.fi
p. 040699195

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Sosiaali- ja kriisipäivystys
Osoite: Turuntie 150, 02740 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.