Sosiaalityöntekijä (sijaisuus) / Perhehoito Luotsi - Tampereen kaupunki

Luotsi on Tampereen kaupungin lastensuojelun sijaishuollon asiakasohjausyksikkö. Se vastaa sijais- ja tukiperheiden kouluttamisesta, toimii yhteyshenkilöinä lasten asioissa sekä tukee sijaisvanhempia hoito- ja kasvatustehtävässä.

Haemme sosiaalityöntekijää viransijaisuuteen Luotsin perhehoidon tiimiin ajalle 1.10.-31.12.2020. Tehtävässä on 50 % työaika. Yksikkömme sijaitsee Tampereella Kissanmaalla.

Perhehoidon sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojelun sijaishuollon asiakasohjaus, sijaisperheiden rekrytointi ja valmennus, toimeksiantosopimusten laatiminen, perhehoidon tuen järjestäminen sekä sijaisperheiden valvonta ja ohjaus. Perhehoidon tiimin sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu myös tukiperhetoimintaan liittyviä tehtäviä. Perhehoito Luotsi tuottaa perhehoidon palveluita Tampereen lisäksi myös kymmenen lähikunnan tarpeisiin.

Tarjoamme monipuolista, vastuullista ja haasteellista työtä ammattitaitoisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme lastensuojelun ja perhehoidon osaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta otetta työhön ja sen kehittämiseen. Tehtävään katsotaan eduksi voimassa oleva henkilöauton B-ajokortti.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Viransijaisuuteen valitun on ennen viransijaisuuden alkamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Virkatehtävien hoito edellyttää satunnaista mahdollisuutta matkustamiseen ja ilta-aikaiseen työhön. Puolikas työaika on sovittavissa joustavasti.

Loistava mahdollisuus esimerkiksi opiskelijalle päästä sisään perhehoidon sosiaalityöhön!

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Hanna Harju-Virtanen, 0408064730, hanna.harju-virtanen@tampere.fi

Hakuaika päättyy 28.9.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Hanna Harju-Virtanen, 0408064730, hanna.harju-virtanen@tampere.fi

Tampereen kaupunki, Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä, Lastensuojelu, Perhehoito Luotsi
Osoite: Karhunkatu 45 H 1, 33520 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!