Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, sijaisuus, sosiaalipäivystys - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Oletko aina haaveillut sosiaalipäivystyksessä työskentelystä, mutta et ole rohjennut hakemaan paikkaa ? Meillä on nyt haussa sosiaalityöntekijän viransijaisuus 17.9.2023 asti, jossa pääset näkemään mitä sosiaalipäivystystyö on sitoutumatta heti pidemmäksi aikaa.

Päijät-Hämeen sosiaalipäivystyksessä hoidetaan lakisääteistä, seutukunnallista välittömän avun tarpeeseen annettavaa hätä- ja kriisitilanteiden sosiaalipäivystystä. Toimintamme on ympärivuorokautista. Sosiaalipäivystysalueeseen kuuluu 12 kuntaa, ja vastuullamme on myös Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän virka-aikainen lastensuojelupäivystys.

Sosiaalipäivystyksessä työskentelee yhdeksän sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa, yksi Ankkuri-sosiaaliohjaaja sekä johtava sosiaalityöntekijä. Työtä tehdään pääsääntöisesti työparityönä. Työ on kolmivuorotyötä. Työnpisteinä ovat Hämeen poliisilaitos ja Päijät-Hämeen keskussairaalan Akuutti24:n päivystys.

Työtehtäviisi kuuluvat kiireellisten sosiaalipalveluiden tarpeiden arviointi, toteuttaminen ja jatkopalveluiden järjestäminen. Työ edellyttää kehittämismyönteistä asennetta, hyvää yhteistyökykyä eri viranomaisten ja alueellisten toimijoiden kanssa sekä itsenäistä päätöksentekokykyä välillä hyvinkin kiireisessä ja paineisessa tilanteessa. Käytössäsi on yhtymän leasing-auto päivystyskäyntejä varten.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja työnohjauksen sekä vaihtelevan ja monipuolisen työn. Tiimin jäsenet kuvailevat tiimiä seuraavasti: hyvä, asiantunteva, joustava ja auttavainen tiimi. Eduksi tehtävässä on laaja-alainen sosiaalityön tuntemus ja kokemus, erityisesti lastensuojelutyön kokemus ja tuntemus auttaa tehtävän hoitamisessa.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Virkaan valitun on myös esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opiskelujensa loppuvaiheessa olevat sosiaalityön opiskelijat. Tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu. Edellymämme myös tartuntatautien 48§:n ja 48a§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työskentelemme tällä hetkellä osin poliisin tiloissa ja tämän vuoksi virkaan valitulta edellytetään poliisin suppeaa turvallisuusselvitystä.

Päijät-Sotessa tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Tervetuloa mukavaan tiimiimme!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ajalla 1.8.-7.8.2022 johtava sosiaalityöntekijä Marjo Asunen puh. 044 482 0224, marjo.asunen@phhyky.fi
Ajalla 8.8-15.8.2022 Vs johtava sosiaalityöntekijä Laura Säisänen puh puh 044 482 5151 vuorotyön puitteissa), sähköposti laura.saisanen@phhyky.fi

Lisätietoja

Sosiaalipäivystys

Päijät-Sotessa työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Esikuntakatu 4, 15700 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat