Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, sijoituksen sosiaalityö - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme lastensuojelun sosiaalityöntekijän sijaista sijoituksen sosiaalityöhön ajalle 4.4.-29.11.2023 perhevapaan ajaksi.

Tehtäviisi kuuluu sijaishuollon aikainen vastuusosiaalityö lapsen ja lapsen vanhempien kanssa sekä yhteistyö sijaishuoltopaikkojen kanssa. Tulet työskentelemään sekä perhe- että laitoshoitoon sijoitettujen lasten parissa. Työ edellyttää sinulta valmiutta matkustamiseen.

Meille on tärkeää, että onnistut työssäsi ja pääset tekemään kohtaavaa sosiaalityötä. Saat työhösi hyvän perehdytyksen. Asiakasmäärämme ovat kohtuulliset. Meillä et jää yksin, tukenasi on ammattitaitoinen tiimi, osaava työyhteisö ja esihenkilö. Työnohjaus, mentorointi sekä lastensuojelun lakimiehet ja psykologit auttavat sinua onnistumaan työssäsi. Myös laajat perhehoidon palvelut ovat työsi tukena.

Sijaishuollon sosiaalityö sopii sinulle, jos pidät vaihtelevasta työstä ja matkustamisesta, ja sinulla on kykyä itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa.

Sijoituksen sosiaalityössä toimii yhdeksän työryhmää. Jokaisessa työryhmässä on johtava sosiaalityöntekijä ja 5-7 sosiaalityöntekijää. Kehitämme toimintaa aktiivisesti.

Työnantajana tarjoamme sinulle henkilöstöetuja, kuten monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja työsuhdematkalipun. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Sijoituksen sosiaalityössä toimii oma aktiivinen virkistyskerho. Voit tutustua Helsingin kaupungin tarjoamiin henkilöstöetuihin tarkemmin osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja soveltuvuutta tehtävään.

Luemme eduksi:

Hyvän tietoteknisen osaamisen, Apotti-järjestelmän hallinnan, innostuneen ja kehittämismyönteisen työotteen sekä aikaisemman kokemuksen lastensuojelun ja/tai sijaishuollon sosiaalityöstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Sijoituksen sosiaalityö
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-01-22-23
  • 4.4.2023 - 29.11.2023
  • 3772,74 e/kk
  • 16.1.2023 - 3.2.2023 16:00
  • KuntaSosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Anne Nuolikoski, johtava sosiaalityöntekijä p. 09 310 24392
Johanna Mähönen, johtava sosiaalityöntekijä p. 09 310 45023

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Sijoituksen sosiaalityö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kumpulantie 13, 00520 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat