Skip to main content
test

Tule sosiaalityöntekijäksi Simoon, osaksi meidän tiimiämme! Jatkamme hakuaikaa

Etsimme tiimimme sosiaalityön ammattilaista osaksi iloista, innokasta ja kehittämismyönteistä työyhteisöämme. Haluamme löytää vakituisen lisän tiimiimme ja meillä on nyt haettavana sosiaalityöntekijän virka. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja sitoutumislisän, säännöllisen työnohjauksen sekä ePassin ja Hyvis-työhyvinvointitarjottimemme palvelut - ja tietysti aivan mahtavat työkaverit!

Sosiaalityöntekijän monipuolisessa tehtävässä painottuvat asiakaskohtainen, kokonaisvaltainen kohtaaminen, palvelutarpeen arviointi ja siitä seuraava työ. Tehtävään sisältyy työikäisten sosiaalityö sekä vammaispalvelujen kokonaisuus. Tehtävään kuuluu palvelutarpeen arviointien lisäksi asiakassuunnitelmat ja päätökset asiakkaalle myönnettävistä palveluista. Sosiaalityöntekijänä teet tiivistä yhteistyötä muiden työikäisten palveluiden ja päihde- ja mielenterveyspalvelujen toimijoiden kanssa. Tällä hetkellä työn painopiste on vammaispalvelutyössä yhdessä moniammatillisen, laajan verkoston kanssa. Asiakasmäärät ovat kohtuulliset.

Verkostosta saat tuen tehdessäsi tätä merkityksellistä työtä sosiaalihuoltolain mukaisten, erityistä tukea tarvitsevien aikuisasiakkaiden ja vammaispalveluasiakkaiden kanssa. Lisäksi työyhteisömme sosiaaliohjaajat voivat toimia työparinasi asiakastyössä. Kuten huomaat, tukenasi on koko tiimi ja yhteistyökumppaneita on eri aloilta. Toimintamme ytimessä ovat moniammatillisuus ja Oulunkaaren seudulliset yhteiset tiimit sekä työikäisten että vammaispalveluiden kokonaisuudessa. Työtä tehdään pääosin asiakkaan ympäristössä ja verkostoissa. Palveluohjaus on Oulunkaaren kunnissa järjestetty seudullisesti.

Arvostamme kokemustasi sosiaalityön asiakasprosessin vaiheista. Työssäsi tarvitset itsenäistä työotetta, päätöksentekovalmiutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, johdonmukaisuutta sekä verkostomaista työotetta. Toivomme löytävämme joukkoomme työntekijän, jolla on raikkaita ajatuksia palvelujen kehittämiseen.
Kuukausipalkka on 3962,70 euroa + rekrytointi-/sitoutumislisä 400 kuukaudessa 31.12.2022 saakka. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Ajokortti on työtehtävien hoitamiseksi välttämätön.
Virkaan valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. palveluesimies Sari Maajuuri, p. 040 1848 390, sari.maajuuri@oulunkaari.com
Johtava sosiaalityöntekijä Satu Hillukkala-Mäkelä, p.040 623 7488, satu.hillukkala-makela@oulunkaari.com

Lisätietoja

Oulunkaaren kuntayhtymä, Ii perhepalvelut , Simo

Meidän työntekijämme tekevät työtä, jolla on merkitys. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Olemme edelläkävijöinä ottaneet käyttöön mm. verkkokauppatyylisesti toimivan työhyvinvointitarjottimen.

Meillä on mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, joissa voit kehittyä ja kasvaa ammatillisesti – olitpa sitten kokenut tai vasta aloittanut. Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön tuen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat etätyömahdollisuudet. Me huomioimme vahvuutesi ja pääset itse vaikuttamaan työnkuvaasi. Rahanarvoisia etuja ovat mm. lounasetu sekä ePassi liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö. Alueemme ulottuu Syötteeltä Rokualle ja Oulujärveltä Perämerelle. Missä ja miten sinä mieluiten vietät vapaa-aikasi? Pyrimme siihen, että työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on sinulle helppoa.

Me Oulunkaaren kuntayhtymässä tuotamme yhdessä Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut. Kuntalaisia alueellamme on noin 26 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Oulunkaari on moderni sote-alan kehittäjä, ja me muun muassa koordinoimme Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistuksen palvelustrategian valmistelua koko maakunnan alueelle. Kehitämme aktiivisesti uudenlaisia palvelumalleja, joissa erityisesti asiakaslähtöisyydellä ja digitaalisilla ratkaisuilla on iso rooli. Haluaisitko sinäkin liittyä digituutor-verkostoomme, joka pilotoi ja markkinoi uusia digipalvelujamme?

Tuemme yhdessä kuntalaisia oman ja läheisten hyvinvoinnin ja turvallisen arjen rakentamisessa. Meille tärkeitä ovat uudistuvat lähipalvelut, ennaltaehkäisevät palvelut sekä sujuvat palveluketjut. Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vaikuttava osallisuus ja rohkea kehittäminen, ja meillä kehittäminen kuuluu kaikille. Visiomme on hyvinvointi syntyy yhdessä.

Tervetuloa osaksi meitä!

T: #oulunkaarenosaajat

#yhdessäoulunkaarella #kehittäminenkuuluukaikille

Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!


Osoite: Jenssintie 2, 95200 Simo
Oulunkaaren kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat