test
Sosiaalityöntekijä / Sosiaali- ja kriisipäivystys - Tampereen kaupunki

Sosiaali- ja kriisipäivystys on Tampereen kaupungin päivystävä sosiaaliasema, joka toimii ympärivuorokautisesti Tampereen poliisitalolla ja terveydenhuollon yhteispäivystyksessä Tays Acutassa. Sosiaali- ja kriisipäivystys vastaa Tampereen lisäksi 21:n muun Pirkanmaan kunnan sosiaalipäivystyksestä virka-ajan ulkopuolella. Päivystyksen yhteydessä toimii viikonloppuisin Nuorten selviämisasema.

Haemme sosiaali- ja kriisipäivystykseen kolmivuorotyöhön sosiaalityötekijää vakinaiseen virkaan alkaen sopimuksen mukaan.

Sosiaali- ja kriisipäivystyksen sosiaalityöntekijä vastaa kiireelliseen sosiaalihuollolliseen avun tarpeeseen yhdessä työparin kanssa. Tehtäviin kuuluu mm lastensuojeluilmoitusten vastaanotto ja lastensuojelun tarpeen kiireellinen arviointi sekä siihen liittyvää päätöksentekoa, ratkaisujen etsimistä erilaisissa sosiaalisissa hätätilanteissa, vanhuksia koskevien ilmoitusten vastaanottoa ja tilanteiden arviointia sekä akuuttia kriisityötä. Työ tehdään aina työparina toisen sosiaalityöntekijän kanssa ja tiiviissä yhteistyössä eri viranomaisten kanssa. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, rohkeutta ja uteliaisuutta oppia uutta.

Työyhteisömme on osaava, ammatillisesti erittäin monipuolinen, huumorintajuinen ja mukava. Tarjoamme mahdollisuuden työnohjaukseen ja oman osaamisen kehittämiseen sekä esihenkilöiden ja asiantuntijoiden vahvan tuen. Meillä työt tehdään laadukkaasti ja eettisesti kestävällä tavalla työajan puitteissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä ja kokemus sosiaalityön tehtävistä.

Eduksi katsotaan kokemus sosiaalipäivystystyöstä ja kriisityön osaaminen. Työ on liikkuvaa ja edellyttää voimassa olevaa B-ajokorttia ja ajotaitoa.

Ennen toimen/viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan haussa huomioon.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Paula Hurttia puh. 050 464 5347, paula.hurttia@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Paula Hurttia puh. 050 464 5347, paula.hurttia@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Sosiaali- ja kriisipäivystys

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat