Skip to main content
test
SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, Sosiaali- ja kriisipäivystys (yli 12kk) - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Olet vahvalla ammatti-identiteetillä ja ammatillisen uteliaalla pilkkeellä työskentelevä sosiaalityöntekijä. Suorastaan innostut, kun edessäsi on uudenlainen haaste.

Tule Keski-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystykseen sijaisuuteen.

Keski-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystyksen tiimissä vastaamme virka-ajan ulkopuolella tapahtuvasta kiireellisten sosiaalipalveluiden järjestämisestä. Tämän lisäksi huolehdimme kaikkina vuorokauden aikoina traumaattisten tilanteiden akuutista kriisiavusta, samoin kuin psykososiaalisesta tuesta. Toimimme seitsemän kunnan alueella. Ajokortista on hyötyä, sillä tie niin Mäntsälään, Pornaisiin, Hyvinkäälle, Tuusulaan, Järvenpäähän, Nurmijärvelle kuin Keravallekin tulevat ajan myötä tutuiksi. Hätäkeskus välittää meille sosiaalitoimen hälytykset 24/7. Moniviranomaisyhteistyö, samoin kuin verkostotyö, kuuluvat kiireellisen asiakastyön lisäksi olennaisesti työnkuvaamme.

Tutustu työyhteisöömme tarkemmin Instagramissa @keusokri.

Pidämme moniammatillista tiimiämme rikkautena. 14 työntekijän lisäksi sekä esihenkilö, että vastaava kriisityöntekijä osallistuvat asiakastyöhön tehden ajoittaisia päivystysvuoroja. Tiimillämme on vahva ammattietiikka ja teemme työtämme dynaamisella sykkeellä. Työnohjaus ja muut purkumahdollisuudet tukevat työssä jaksamista. Esihenkilön tuki on järjestetty 24/7 varallaolojärjestelyin.

Sosiaalityöntekijä vastaa akuuteista ja välttämättömistä sosiaalityön ja lastensuojelun tehtävistä. Kriisityön tehtävät kuuluvat kaikkien työnkuvaan. Työparityöskentely mahdollistaa työn jakamisen ja reflektoinnin yhdessä työparin kanssa kaikkina kolmivuorotyön vaihtelevina ajankohtina.

Työskentelyalueemme lähtöpiste sijaitsee Järvenpäässä, mistä käsin kuljemme työtehtäville kulttuurihistoriallisella ja kauniilla Keski-Uudenmaan alueella. Pidämme ympäristöämme yhtenä työsuhde-eduista. Sosiaali- ja kriisipäivystystyö on aivan erityinen työskentelyn osa-alue, missä ainutlaatuisia tilanteita tulee kokeneidenkin työntekijöiden eteen usein ja pääset haastamaan ammattitaitoasi. Vaikuttamisen, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet ovat tässä työssä aina läsnä.

Luova ja ennakkoluuloton ongelmanratkaisutaito on oiva työväline työssä, missä asettaudutaan vakavien, mutta välttämättömien interventioiden äärelle. Arvostamme kriisityön kokemusta ja koulutusta sekä muita vaativassa asiakastyössä hyödynnettäviä kohtaamisen menetelmiä. Toivomme laaja-alaista näkemystä ja osaamista sosiaalityön kentältä sekä kokemusta sosiaali- ja kriisipäivystystyöstä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Meillä on hyväksi havaittu perehdytysmalli. Sijaisuutta kannattaa siis hakea, jos paikka kiinnostaa.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen virkasuhde 31.12.2023 asti. Aloitus sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3964,77/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää ja vuorolisiä.
  • Maksamme lisäksi vuoden 2023 aikana sitouttamislisää 750€ kolmen kuukauden välein (maaliskuu, kesäkuu, syyskuu, joulukuu).
  • Tutustu Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat työpaikkasivustomme kautta. Avaa tästä Keusote rekrysivusto.
Lisätiedot antaa sosiaali- ja kriisipäivystyksen esihenkilö Hanna Isokangas, puh. 050 497 0727, hanna.isokangas@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 8.12.2022 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat