Sosiaalityöntekijä / Sosiaalipäivystys - Tampereen kaupunki

Haemme vakituiseen virkaan sosiaalityöntekijää 1.1.2021 alkaen.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on tarjota lyhytkestoista tukea ja kriisiapua lähisuhdeväkivallan uhreille ja tekijöille, tehdä sosiaalihuoltolain mukaisia palvelutarpeen arvioita ja ohjata edelleen tarvittaviin palveluihin. Sosiaalityöntekijä osallistuu moniammatilliseen Ankkuri-tiimi työskentelyyn lähisuhdeväkivaltatyön osalta. Sosiaalityöntekijä tarjoaa konsultatiivista tukea, ohjausta ja neuvontaa eri ammattiryhmille sekä kehittää väkivaltatyön sisältöjä ja kouluttaa henkilöstöä yhdessä väkivaltatyön sairaanhoitajan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015, 7§, 32§ mukaan). Tehtävässä edellytetään sosiaalipalveluiden, palvelujärjestelmän ja etuuksien sekä niihin liittyvän lainsäädännön tuntemusta sekä kokemusta sosiaalityön asiakastyöstä. Eduksi katsotaan kokemus väkivaltatyöstä ja kouluttamisesta ja kriisityön osaaminen.

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaali- ja kriisipäivystyksen päällikkö Taru Herranen, puh. 0400 380 651, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Hakuaika päättyy 30.10.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Sosiaali- ja kriisipäivystyksen päällikkö Taru Herranen, puh. 0400 380 651, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Tampereen kaupunki, Sosiaalipäivystys
Osoite: Sorinkatu 12 D, 33100 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka