Sosiaalityöntekijä / Sosiaalipalvelujen neuvonta - Tampereen kaupunki

Aikuissosiaalityön palvelut tuottaa sosiaalihuoltolain mukaisia sosiaalipalveluja sekä laaja-alaisesti sosiaalipalveluiden neuvontaa ja ohjausta Tampereella ja Orivedellä asuville. Asuntotorille sijoittuvassa Tampereen Vuokratalosäätiön sr:n ja Tampereen Vuokra-asunnot Oy:n asukkaille suunnattu asumisneuvonta antaa neuvontaa, ohjausta ja tukea asumisen ja talouden asioissa.

Haemme kahta sosiaalityöntekijää Sosiaalipalvelujen neuvontaan. Toinen viroista on vakituinen alkaen 1.4.2020 ja toinen määräaikainen 1.3-31.12.2020 väliseksi ajaksi.

Vakituisen sosiaalityöntekijän virka sijoittuu Asuntotorille ja työ kohdentuu VTS:n ja TVA:n asukkaille suunnattuun asumisneuvontaan. Asumisneuvonnan sosiaalityöntekijä työskentelee työparina sosiaaliohjaajan kanssa, mutta tekee asiakastyötä myös itsenäisesti. Työ sisältää kotikäyntityötä ja asiakkaita voidaan tavata Asuntotorin lisäksi myös muualla.

Määräaikainen virka sijoittuu Sosiaalipalveluiden neuvontaan. Tässä tehtävässä kohderyhmänä ovat vuokralla asuvat ja asunnottomat tamperelaiset. Tämä työ tapahtuu sosiaalipalveluiden Sarviksen neuvonnan lisäksi liikkuvana ja jalkautuvana palveluna hyvinvointikeskuksissa, yhteistyökumppaneiden tiloissa ja kotikäynteinä.

Molemmissa viroissa asumisneuvonnan sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu tarjota asiakkaille matalan kynnyksen palvelua ja ennaltaehkäistä mahdollisia kriisitilanteita, olla nopeasti tavoitettavissa, ohjata ja neuvoa asiakkaita asumiseen ja talouteen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa sekä tarjota tukea asumisen ongelmatilanteissa. Sosiaalityöntekijä voi tehdä asiakkaille sosiaalihuoltolain mukaisia palvelutarpeen arvioita ja ohjata edelleen tarvittaessa sosiaalityön omatyöntekijäpalveluihin. Lisäksi työtehtäviin kuuluu monialaista ja moniammatillista yhteistyötä eri viranomaisten ja toimijoiden kanssa. Tärkeä yhteistyökumppani on eri vuokranantajat. Sosiaalityöntekijä toimii lisäksi asiantuntijana asumiseen liittyvissä asioissa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä.
Tilapäisesti ammatissa voi toimia sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä harjoittelun.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme sosiaaliturvan, -palvelujen ja -järjestelmän tuntemusta sekä laajaa ihmisten hyvinvointiin ja vuorovaikutukseen liittyvää osaamista. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen aikuissosiaalityöstä ja asumisneuvontatyöstä sekä englannin ja muun kielitaidon.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Taru Herranen, puh. 0400 380 651.

Hakuaika päättyy 24.2.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Taru Herranen, puh. 0400 380 651.

Aikuissosiaalityön palvelut / Sosiaalipalvelujen neuvonta
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!