Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Sosiaali- ja terveystoimiala

Olemme saaneet Lännen aikuissosiaalityön yli 30-vuotiaiden asiakkaiden tiimi 2:een uuden sosiaalityöntekijän viran. Haemme nyt tiimiimme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen 1.3.2023 alkaen / sopimuksen mukaan.

Moniammatillisessa aikuissosiaalityön tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, neljä sosiaalityöntekijää ja seitsemän sosiaaliohjaajaa. Yksi sosiaaliohjaajista osallistuu vuorollaan lapsiperheiden palvelutarpeen arviointiin aikuissosiaalityön edustajana.

Tehtäviisi kuuluu yli 30-vuotiaiden erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden sosiaalihuoltolain mukaisena omatyöntekijänä toimiminen. Tehtävä sisältää palvelutarpeen arviointia, suunnitelmallista asiakastyötä, harkinnanvaraisen toimeentulotuen käsittelyä ja muuta yksilöhuollon päätöksentekoa sekä työyhteisön sosiaalityön ja ohjauksen yhteiseen toimintaan osallistumista. Tehtävään sisältyy myös virka-ajan päivystystyötä. Työ tapahtuu pääasiassa Lännen palvelupisteessä osoitteessa Hopeatie 6, 00440 Helsinki, mutta tarvittaessa liikumme asiakkaiden tarpeen mukaan kotikäynneille sekä verkostoihin.

Lännessä on vahva yhdyskuntatyön ja alueellisen sosiaalityön perinne, johon tiimien työntekijät osallistuvat alueella. Rakenteellisen sosiaalityön tekeminen alueella ja verkostoissa sekä muissa erilaisissa toimintaympäristöissä kuuluu kiinteästi erityisesti sosiaalityöntekijän työnkuvaan. Kannustamme verkostoissa toimimisen lisäksi mm. sosiaaliseen raportointiin ja sosiaalisessa mediassa vaikuttamiseen esim. olemassa olevien some-tiliemme kautta.

Lännen aikuissosiaalityön tiimi 2 tekee tiivistä yhteistyötä lännen aikuissosiaalityö 1 - tiimin kanssa muun muassa uusien asiakkaiden asiakkaaksi tulon prosessissa sekä virka-ajan päivystyksessä. Teemme myös yhteistyötä mm. terveydenhuollon, psykiatria- ja päihdepalveluiden kanssa verkostomaisessa terveys- ja hyvinvointikeskusmallissa.

Arvostamme sitoutumista pitkäjänteiseen työskentelyyn, intoa aikuissosiaalityön kehittämiseen ja avointa sekä keskustelevaa työskentelyotetta.

Tarjoamme oman työhuoneen, liukuvan työajan, mahdollisuuden tehdä säännöllisesti etätyötä, Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, kaupunkipyörän, lounasedun ja liikuntapalveluita sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtä ja työnkuvaa. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta ja tiimillä on säännöllinen työnohjaus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehdot:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme kiinnostusta rakenteelliseen sosiaalityöhön. Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, paineensietokykyä, asiakaslähtöistä työskentelyorientaatiota, joustavuutta sekä sitoutumista ja kiinnostusta aikuissosiaalityön kehittämiseen.

Luemme eduksi Innostuksen ja kiinnostuksen sosiaalisen median hyödyntämiseen osana rakenteellista työtä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lännen aikuissosiaalityö 2
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-25-23
  • 1.3.2023 / sopimuksen mukaan
  • 3510,75 €/kk
  • 16.1.2023 - 6.2.2023 16:00
  • KuntaSosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Minna Karjalainen
p. 09 310 35054 tai 040 7197861, minna.karjalainen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lännen aikuissosiaalityö 2

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Hopeatie 6, 00440 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat