Skip to main content
test

Tervetuloa tutustumaan lastensuojelun avohuoltoon Helsinkiin Itäkadun perhekeskukseen!

Työnkuvasi on erittäin monipuolinen ja mielenkiintoinen, pääset näkemään ja kokemaan työtä, jolla on merkitystä! Yksin sinua ei jätetä, vaan tukenasi on aina tiimikavereita tai tiimin esihenkilö. Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta lastensuojelusta, tämä on turvallinen paikka sitä hankkia.

Toimit lomalla olevien sosiaalityöntekijöiden sijaisena, joten pääset työskentelemään useiden eri perheiden kanssa. Sinulle annetaan selkeitä työtehtäviä ja riippuen kokemuksestasi ja omasta innostasi, pääset kokeilemaan myös virka-aikaista päivystystä. Perehdytämme sinulle perusasiat, mutta varsinainen perehtyminen tapahtuu työnteon lomassa ja saat aina tarvittaessa henkilökohtaista opastusta.

Itäkadun avohuollon lastensuojelussa on 3 tiimiä, joissa kussakin on 7 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Nyt haemme jokaiseen tiimiin omaa sijaista kesäkuun alusta elokuun loppuun.

Tarjoamme sinulle monipuoliset henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Lisäksi tarjoamme iloisen ja tekemisen meiningillä varustetun työyhteisön! Työn alkamisen ajankohta on sovittavissa.

Tule ihmeessä käymään niin jutellaan työnkuvasta tarkemmin!

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa (tuhka- ja vesirokko) sekä 55 §:n mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Luemme eduksi:

Aikaisemman työkokemuksen lastensuojelun avohuollosta.

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö, Idän lastensuojelu, Itäkatu 2
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-01-28-23
  • 1.6.2023 - 31.8.2023
  • 3772,73 €/kk
  • 16.1.2023 - 13.2.2023 16:00
  • KuntaSosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Eija Kuukasjärvi 050-593 2162, Leena Vallinkoski 050-402 0263, Carita Heinäsmäki 040-584 8664

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö, Idän lastensuojelu, Itäkatu 2

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Tallinnanaukio 1, 00930 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat