Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme Etelän nuorten sosiaalityö 1-tiimiin sosiaalityöntekijää ajalle 11.07.2022-09.02.2023 tai sop. mukaan.

Tiimissämme työskentelee 6 sosiaalityöntekijää, 3 sosiaaliohjaajaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Työpaikka sijaitsee Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa, Työpajankatu 14 A.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on sosiaalihuoltolain mukaisesti apua tarvitsevien 16-29-vuotiaiden nuorten kohtaaminen, palvelutarpeen arviointi ja suunnitelmallinen työskentely niin, että kunkin nuoren yksilölliset tarpeet tulevat huomioiduksi. Työskentelyn tavoitteena on nuoren toimintakyvyn vahvistaminen ja itsenäisen selviytymisen tukeminen. Nuoren kanssa etsitään uusia näkökulmia ja ratkaisuja elämänalueiden muutosta vaativiin kohtiin, kuten itsenäistyminen, kriisit, työ tai työttömyys, koulutus, terveys, sosiaaliset suhteet, asuminen tai talous.

16-17-vuotiaiden nuorten kanssa työskentelemme, kun on kyse sosiaalihuoltolain mukaisesta erityisen tuen tarpeesta. Tarvittaessa ohjaamme nuoria myös muihin palveluihin ja teemme yhteistyötä muiden toimijoiden, myös kolmannen sektorin kanssa. Teemme myös täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätöksiä asiakkaillemme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä pari- ja tiimityöhön.

Luemme eduksi:

Kokemuksen nuorten sosiaalityöstä sekä asiakastietojärjestelmä Apotin ja Helsingin palvelujärjestelmän tuntemuksen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-01-503-22
  • 11.7.2022-9.2.2023
  • 3424,78 €/kk
  • 16.6.2022 - 30.6.2022 16:00
  • SosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Hannele Backström, puh: 09 310 43512 tai hannele.backstrom@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Työpajankatu 14A, 00580 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat