Avohuollon sosiaalityössä saat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti, mutta tarvittaessa myös parin kanssa. Käytettävissäsi on myös toimialan juridinen tuki.

Tehtävä sopii sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa. Sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa.

Helsingin lastensuojelussa valmistaudutaan Apotti-järjestelmän käyttöönottoon. Turvataksemme avohuollon sosiaalityön sujuvuuden vakituisten työntekijöiden koulutuksen ja valmistautumisen aikana haemme kolmeen tiimiimme useita osa- tai kokoaikaisia sijaisia ajalle 1.1. - 31.5.2021. Sijaisuuden kestosta ja työajasta voi neuvotella.

Malmin avohuollon lastensuojelussa on kolme tiimiä, joissa on 20 sosiaalityöntekijää ja kolme johtavaa sosiaalityöntekijää. Asiakasmäärät vaihtelevat, tällä hetkellä meillä on toimipisteessä keskimäärin 33 asiakasta sosiaalityöntekijää kohden.

Malmin lastensuojelun toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä lähellä Malmin asemaa. Sosiaalityöntekijöillä on pääosin oma työhuone, joskin osaa työhuoneista jakaa kaksi työntekijää. Tarjoamme myös osa-aikaisille sijaisille perehdytyksen sekä tiimin ja lähiesihenkilön tuen. Vahvuutemme on monipuolinen ja pitkä työkokemus, kiinnostus lastensuojelussa kohdattavia ilmiöitä kohtaan ja halu auttaa työkavereita.

Monipuolinen tehtäväkenttämme tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena. Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa.

Kelpoisuusehto:
Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Lastensuojelun sosiaalityön tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/sosiaalityontekijaksi-helsinkiin/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö, Malmi
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-01-560-20
  • 1.1. - 31.5.2021
  • 3643,92 €/kk
  • 16.11.2020 - 11.12.2020 16:00
  • SosiaalityöHelsinkiUusimaa

johtava sosiaalityöntekijä Silja Remes, 050 5396 274 silja.remes@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö, Malmi
Osoite: Ala-Malmin tori 2, 00700 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.