Skip to main content
test

Sosiaalityöntekijä tai sosiaalityön opiskelija - tervetuloa joukkoomme! Espoon kaupungin sosiaalityöntekijänä jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Saat olla mukana rakentamassa turvallista tulevaisuutta ja seurata yhteiskunnan ilmiöitä aitiopaikalta.

Meillä asiakas on kaikista tärkein. Työskentelyn periaatteita ovat perhekeskeisyys, terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.

Meillä on monenlaisia mahdollisuuksia tehdä sosiaalityötä perhe- ja sosiaalipalveluissa, vanhuspalveluissa, mielenterveys- ja päihdepalveluissa sekä vammaispalveluissa. Etsimme sosiaalityöntekijöitä ja sijaiskelpoisia sosiaalityön opiskelijoita eripituisiin määräaikaisuuksiin.

Espoossa näkemyksilläsi on merkitystä. Pääset kehittämään työtäsi ja tuomaan esille asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Saat olla mukana nostamassa sosiaalityössä havaitsemiasi asioita yleiseen tietoisuuteen ja keskusteluun.

Haluamme, että työntekijänämme voit hyvin, pääset oppimaan uutta sekä tunnet työn iloa. Työyhteisömme ovat lämminhenkisiä ja kannustavia. Meillä voit syventää sosiaalityön ammattiosaamistasi ja työskennellä ilmapiirissä, jossa sosiaalityötä arvostetaan.

Sosiaalityön opiskelija, voit tulla joukkoomme jo opiskeluvaiheessa:
- jos työskentelet opintojesi aikana puoli vuotta sijaispätevänä sosiaalityöntekijänä, olet oikeutettu kahden kuukauden palkalliseen graduvapaaseen gradun kirjoittamista varten
- sijaiskelpoisena sosiaalityöntekijänä voit tulla meille myös kesätöihin
(Voit tiedustella myös juniorisosiaalityöntekijän paikkaa - juniorisosiaalityöntekijänä pääset työskentelemään sosiaalityöntekijän työparina ja työtehtäviäsi voidaan räätälöidä opintojesi vaiheen ja osaamisesi mukaan, voit siis olla suorittanut vasta ensimmäisen vuoden sosiaalityön opinnot. Juniorisosiaalityöntekijän tulee olla sosiaalityötä pääaineenaan opiskeleva tutkinto-opiskelija.)

"Sosiaalityöntekijän työssä ei ole mitään teennäistä eikä päälle liimattua. Ollaan tekemisissä elämän perusasioiden kanssa ja ne on niitä kaikkein merkityksellisimpiä juttuja."

Haluamme olla sinun tähän asti paras työpaikkasi. Tervetuloa tekemään kanssamme vaikuttavaa työtä: sosiaalityötä! Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä.

Työaika: 37 h 45 min / viikko tai sopimuksen mukaan osa-aikainen työ
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Haussa huomioidaan myös sosiaalityön opiskelijat.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/tukea-arkeen/sosiaalipalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kysyttävää? Ole yhteydessä ja jutellaan työmahdollisuuksistamme tarkemmin: johtava rekrytointiasiantuntija Ronja Kauppinen, p. 050 327 7975, etunimi.sukunimi@espoo.fi.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: ., 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat