Sosiaalityöntekijä - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Sosiaalityöntekijä - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Etsimme vanhuspalveluista kiinnostunutta sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkasuhteeseen. Työyksikkömme henkilöstöön kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, kuusi sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa, SAS-hoitaja ja palvelukoordinaattori. Yksikössämme on hyvä työilmapiiri.

Vanhuspalveluiden sosiaalityö sisältää muun muassa neuvontaa edunvalvontaan, sosiaali- ja vanhuspalveluihin ja sosiaaliturvaan liittyvissä asioissa. Sosiaalityöntekijä osallistuu alansa edustajana erilaisiin moniammatillisiin työryhmiin. Sosiaalityöntekijä on mukana esimerkiksi arvion tekemisessä silloin, kun kotihoito näkee hoitopaikan hakemisen välttämättömäksi. Sosiaalityöntekijä tekee viranhaltijapäätöksen palvelutarpeesta hoitopaikkaan sekä päätöksen tehostetusta palveluasumisesta yksityisiin palvelutaloihin.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaan.

Eduksi luemme kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä ja vanhuspalveluiden tuntemuksen.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Terhi Halla-Seppälä
puh. 044 9072 790
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella: Hyvinvointitoimiala, kirjaamo, PL 670, 20101 TURKU

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhuspalveluiden sosiaalityö
Osoite: Turku, 20100,

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestä-vällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan