Sosiaalityöntekijä - Tampereen kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Tampereen kaupunki

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan gerontologiseen sosiaalityöhön. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Aikuissosiaalityön palveluihin kuuluvan gerontologisen sosiaalityön tavoitteena on tukea ikääntyneiden (pääsääntöisesti 65 vuotta täyttäneiden) erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden kotona asumista.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin sisältyy asiakkaiden ohjausta ja neuvontaa, palvelutarpeen arviointia, sosiaalityön asiakassuunnitelmien tekemistä ja suunnitelmaan perustuvan sosiaalityön toteuttamista sekä kriisityötä. Tehtävään sisältyy myös asiakkaan tukemiseen osallistuvien omaisten ohjausta ja neuvontaa. Sosiaalityöntekijä toimii erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaisen omatyöntekijänä. Sosiaalityöntekijä tekee asiakastyötä pääosin kotikäynteinä. Tehtävään sisältyy lisäksi täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätöksentekoa sekä ikäihmisten palvelujen asiakasmaksuihin liittyvää päätöksentekoa ja konsultointia. Sosiaalityöntekijä tekee myös verkostotyötä, antaa ohjausta ja neuvontaa ikäihmisten palveluissa toimiville ammattilaisille sekä ohjaa opiskelijoita.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä.
Eduksi katsotaan sosiaalipalveluiden ja ikäihmisten palveluiden palvelujärjestelmän ja etuuksien sekä niihin liittyvän lainsäädännön tuntemus, kokemus ikäihmisten parissa tehtävästä sosiaalityöstä sekä sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Tehtävä edellyttää B-luokan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Mia Kanninen 0408062098.

Hakuaika päättyy 21.11.2019.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Mia Kanninen, puh. 040 806 2098.

Aikuissosiaalityön palvelut/gerontologinen sosiaalityö

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!