Sosiaalityöntekijä - Tampereen kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Tampereen kaupunki

Tampereen perheneuvola palvelee lapsiperheitä lapsen kasvuun ja psykososiaaliseen kehitykseen, vanhemmuuteen ja perheen vuorovaikutussuhteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 2.12.2019 alkaen.

Tehtäviin kuulu mm. lapsen ja hänen perheensä tilanteen arvioiminen, vanhemmuuden ja perheen vuorovaikutussuhteiden tukeminen, perheasioiden sovittelutyö ja yhteistyö sidosryhmien kanssa.
Työ on asiantuntijatyötä, joka sisältää mm. työnohjausta ja konsultointia sekä osallistumista asiantuntijana eri yhteistyöverkostoihin. Sosiaalityöntekijä työskentelee moniammatillisessa tiimissä

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä.
Eduksi lasketaan kokemus työskentelystä lasten ja nuorten palveluissa sekä ammatillinen lisäkoulutus.
Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johtava sosiaalityöntekijä Arja Makkonen puh. 0408062196 ja perheneuvolan johtaja Sirkku Rahikkala puh. 040 800 4864.

Hakuaika päättyy 25.11.2019

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Arja Makkonen puh. 0408062196 ja perheneuvolan johtaja Sirkku Rahikkala puh. 040 800 4864.

Tampereen kaupunki, Lasten,nuorten ja perheiden palvelut, Perheneuvola
Osoite: Tipotie 4, 33230 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!