Sosiaalityöntekijä - Tampereen kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin avo- ja asumispalvelujen asiakasohjausyksikön vammaispalvelutoimisto vastaa vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaisista palveluista Tampereella ja Orivedellä. Toimistossa työskentelee tällä hetkellä 11 sosiaalityöntekijää, vastaava sosiaalityöntekijä, neljä sosiaaliohjaajaa sekä toimistotyöntekijöitä. Sosiaalityö jakautuu neljälle tiimille, jotka ovat palvelutarpeenarvioinnin ja neuvonnan tiimi, lasten ja nuorten tiimi, asumisen tiimi ja kotiin annettavien palvelujen tiimi. Moniammatillinen ja auttavainen työyhteisö on työntekijöiden tukena.
Haemme vammaispalveluihin sosiaalityöntekijää määräaikaiseen virkaan ajalle 10.6.- 28.2.2020
Vammaispalvelun sosiaalityöntekijä tekee Tampereen kaupungin ja Oriveden kaupungin yhteistoiminta- alueen vammaispalvelutoimiston lasten ja nuorten tiimissä suoraa asiakastyötä. Hän vastaa asiakkaiden ohjauksesta ja neuvonnasta sekä tekee yksilölliset asiakasviranomaispäätökset vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaisista lakisääteisistä palveluista ja tukitoimista, joista suurin osa on asiakkaalle subjektiivisia oikeuksia ja kuuluvat kunnan erityisen järjestämisvelvollisuuden piiriin. Lasten ja nuorten tiimissä ohjataan koulunsa päättäviä jatko- opiskeluihin, työelämään tai päiväaikaiseen toimintaan. Tehtävään kuuluu laaja- alaista verkostotyötä eri tahojen kanssa. Tehtäviin voi kuulua erikseen sovittavia erityisvastuualueita.
Tehtävä vaatii liikkumista Tampereen kaupungin ja Oriveden kaupungin alueella.
Kelpoisuusvaatimuksena on suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä (817/2015 §7). Tilapäisesti virassa voi toimia sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun (817/2015 §12).
Eduksi katsotaan vammaispalvelulain mukaisten palvelujen ja kehitysvammahuollon hyvä tuntemus ja kyky laaja-alaiseen, itsenäiseen vastuuseen palvelujen kokonaisuudesta.
Työskentely toteutuu yhteistyöverkostoissa ja suorissa asiakastilanteissa, joten työntekijältä vaaditaan erinomaisia yhteystyötaitoja sekä selkeää ja hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Tehtävän hoitamisessa katsotaan eduksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Lisätietoja tehtävästä antaa : asiakasohjauksen päällikkö Milja Koljonen, sähköposti: milja.koljonen@tampere.fi ja puh 0503248617.
Hakuaika päättyy 26.6.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa ja ansioluettelonsa sähköiseen IMURI-rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi jättää postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen sekä hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURI-järjestelmän käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Asiakasohjausyksiköt/Vammaispalvelut
  • Työpaikka
  • tre-1-262-19
  • 13.6.2019 - 26.6.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

asiakasohjauksen päällikkö Milja Koljonen, sähköposti: milja.koljonen@tampere.fi ja puh 0503248617.

Asiakasohjausyksiköt/Vammaispalvelut
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan