Sosiaalityöntekijä - Tampereen kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Tampereen kaupunki

Sosiaalityöntekijä/Mielenterveys-ja päihdepalvelut/Nuorten huumehoidon yksikkö
Tampereen kaupungin mielenterveys- ja päihdepalvelut tarjoavat mielenkiintoisen ja monipuolisen työpaikan ammatillisista haasteista ja kehittämistyöstä kiinnostuneelle sosiaalityön osaajalle.
Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen uuteen nuorten huumehoidon yksikköön.
Yksikkö tarjoaa matalan kynnyksen hoitopalveluja 16-25 -vuotiaille nuorille, jotka ovat kokeilleet tai käyttäneet huumeita. Hoitoon tuleville nuorille tarjotaan myös sosiaalista tukea ja heidän läheisensä huomioidaan hoidossa.
Sosiaalityöntekijä toimii moniammatillisen tiimin jäsenenä ja yhteistyössä asiakkaiden läheisten, viranomaisten ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.
Tehtävä sisältää nuorten kokonaistilanteiden kartoitusta, palvelutarpeiden arviointia ja tukitoimien järjestämistä sekä sosiaaliturva- ja kuntoutusasioiden selvittelyä ja ohjausta. Työssä tehdään myös viranomaispäätöksiä, mm. päihdepalveluista. Työssä tarvitaan perhe-, ryhmä- ja verkostotyön taitoja sekä terapeuttisten menetelmien osaamista. Arvostamme työkokemusta päihdehuollon ja mielenterveyden alalta sekä mahdollisia lisäkoulutuksia. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innostunutta otetta työn kehittämiseen ja uusien toimintamallien luomiseen.
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuus- ja osaamisvaatimuksista annetun lain 817/2015 (7§ ja 32§) mukainen laillistetun sosiaalityöntekijän kelpoisuus, käytännön kokemusta ja osaamista työtehtävien hoitamisesta.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Lisäksi valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Marja Nordling, puh. 050 313 8019 tai osastonhoitaja Yvonne Marjamaa, puh. 044 481 1657.
Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.
Tampereen kaupungin työntekijänä sinulla on oikeus ison organisaation etuihin. Tarjoamme mm. hyvät työterveyshuollon palvelut, monipuoliset koulutusmahdollisuudet sekä monialaisen ympäristön ammatilliseen yhteistyöhön ja palveluiden kehittämiseen.
Hakuaika päättyy ma 12.8.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere.  Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Mielenterveys-ja päihdepalvelut/Nuorten huumehoidon yksikkö
  • Työpaikka
  • tre-1-289-19
  • 8.7.2019 - 12.8.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

osastonhoitaja Marja Nordling, puh. 050 313 8019 tai osastonhoitaja Yvonne Marjamaa, puh. 044 481 1657.

Mielenterveys-ja päihdepalvelut/Nuorten huumehoidon yksikkö
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan