Sosiaalityöntekijä, Tunturilappi ja Pello

Hakuaika päättyy  22.7.2024 15:00

Sosiaalityöntekijäksi Pohjoisen Lapin palvelualueelle!

Lapin hyvinvointialueen sosiaalipalveluissa Pohjoisen Lapin palvelualueella on haettavana vakituinen sosiaalityöntekijän virka aikuissosiaalityössä. Sosiaalityöntekijän pääasiallinen toimipiste sijoittuu Tunturilapin alueelle sekä Pelloon.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista ja laaja-alaisista aikuissosiaalityön palveluista pitäen sisällään myös mielenterveys- ja päihdepalvelujen sosiaalityön. Aikuissosiaalityö on suunnitelmallista ja tavoitteellista asiakas- ja asiantuntijatyötä, jossa rakennetaan yksilön tarpeita vastaava sosiaalisen tuen ja palvelujen kokonaisuus, sovitetaan se yhteen muiden toimijoiden tarjoaman tuen kanssa sekä ohjataan ja seurataan sen toteutumista ja vaikuttavuutta. Sosiaalityöntekijältä toivotaan halukkuutta osallistua virka-ajan ulkopuoliseen sosiaalityön päivystykseen.

Tarjoamme:

- Mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan perheiden ja työikäisten palveluiden toimintamallien ja yhteisten työkäytäntöjen muotoutumiseen.
- Pohjoisen palvelualueen esihenkilöiden ja yhteistyötiimien tuen sekä työnohjauksen.
- Tehtäväkohtaisen palkkauksen 3 781,40€/kk sekä erilliskorvauksen osallistumisesta virka-ajan ulkopuoliseen sosiaalityön päivystykseen.
- Joustoa työhön mm. liukuvan työajan sekä etätyön kautta työn luonne huomioon ottaen.
- Monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat.
- Mahdollisuuden aloittaa työ, kun sinulle parhaiten sopii.

Odotamme:

- Oikeutta harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sijaiskelpoiset loppuvaiheen sosiaalityön opiskelijat.
- Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta (välttämätön).
- Itsenäistä ja aloitteellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisöissä toimimisen taitoja.

Arvostamme:

- Kokemusta sosiaalityöstä.
- Motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta.
- Valmiutta pari- ja tiimityöhön.
- Verkostotyön osaamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Palvelussuhteessa voidaan noudattaa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry-sivuston kautta 22.7.2024 klo 15.00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:

Johtava sosiaalityöntekijä Tiina Huilaja, p. 040 358 9281, tiina.huilaja@lapha.fi

Palvelupäällikkö Tiina Kanniainen, p. 040 582 6902, tiina.kanniainen@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan