Sosiaalityöntekijä, työikäisten palvelut - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Olemme uudistettujen sote-palvelujen tuottaja, tehdään yhdessä palveluista parempia kuin ikinä!

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään määräaikaiseen virkaan Hollolaan ajalle 30.4.2022 asti.

Perhe- ja sosiaalipalvelujen työikäisten palvelut vastaa Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella työikäisten (18-64v) arjessa nouseviin tuen tarpeisiin huolehtimalla sosiaalityön ja toimeentulotuen palvelujen järjestämisestä. Sosiaalityö työikäisten parissa on sosiaalista toimintakykyä ylläpitävää ja muutokseen tähtäävää suunnitelmallista sosiaalityötä. Sosiaalityöntekijät käsittelevät ainoastaan yksilölliseen harkintaan perustuvaa sekä ehkäisevää toimeentulotukea ja muilta osin toimeentulotuki käsitellään etuuskäsittelyssä. Aikuissosiaalityö on järjestetty vastaamaan sosiaalihuoltolain mukaista asiakasprosessia. Sosiaalisen kuntoutuksen palvelujen sekä kotiin vietävien palvelujen kehittämiseen on panostettu ja lisäksi on kehitetty välineitä rakenteelliseen sosiaalityöhön.

Tarjoamme monipuolisia sosiaalityön tehtäviä työikäisten asiakkaiden parissa, osaavat ja kivat työkaverit, perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Työpiste on työsuhteen alkaessa Hollolan toimipisteessä. Työssä liikutaan Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityötekijän kelpoisuutta. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää innostusta ja kokemusta aikuissosiaalityöstä sekä toimeentulotuen tuntemusta. Lisäksi arvostamme positiivista ja aktiivista työotetta, myönteistä asennetta kehittämiseen sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Hakuaikaa on jatkettu ja aiemmin tulleet hakemukset otetaan rekrytointiproessissa huomioon.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/sosiaalityohon

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Mari Sisso
mari.sisso1@phhyky.fi
044 018 7037
Johtava sosiaalityöntekijä Taina Nurmikumpu
taina.nurmikumpu@phhyky.fi
Puh. 044 018 7142
Toivoimme yhteydenottoja sähköpostitse. Sähköpostiin voi myös jättää soittopyynnön.

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Työikäisten palvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Tiilijärventie 7 F, 15870 Hollola

Sinulle suositellut työpaikat