Sosiaalityöntekijä, vammaispalveluihin, 2 tehtävää - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Espoon vammaispalvelut hakee ensiarviointitiimiin sekä lasten tiimiin vahvoja sosiaalityön osaajia!Oletko se sinä? Sosiaalityön tosiosaaja, tule mukaan kehittämään ensiarviointi- ja neuvontatiimiä. Olet avainasemassa asiakasprosessin hallinnassa ja asiakkuuden käynnistämisessä. Tehtävänäsi on arvioida asiakkaan asian kiireellisyys ja ohjata hakemuksia oikeille palvelupoluille sekä käynnistää prosesseja. Työparinasi toimii sosiaaliohjaaja, teet yhteistyötä koko työyhteisön kanssa. Oman työyhteisömme lisäksi toimit aktiivisesti muiden perhe- ja sosiaalipalvelujen toimijoiden sekä terveyssosiaalityön kanssa. Työ on monipuolista, joten saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti. Sähköiset viestintäkeinot asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa ovat hallussasi. Vahvuutenasi on ratkaisukeskeinen työote. Vakanssi on uusi, joten pääset rakentamaan siitä oman näköisesi.Toinen tehtävä sijoittuu lasten tiimiin. Lapsi on keskiössä ja käytössämme on erilaisia menetelmiä lapsen kuulemiseen. Teet yhteistyötä lapsen ja hänen lähiyhteisönsä kanssa vammaisten lasten asioissa. Perheiden haasteet ovat moninaisia, joten saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti. Työparinasi toimii sosiaaliohjaaja, meillä on toimiva työparityöskentelymalli. Tiimissä on neljä sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa. Tukenasi on espoolainen monialainen verkosto: oman työyhteisömme lisäksi toimit aktiivisesti muiden perhe- ja sosiaalipalvelujen toimijoiden sekä terveyssosiaalityön kanssa. Työ on monipuolista ja haastavaa ja samalla antoisaa. Kiitosta saamme onnistuneista kohtaamisista asiakastyössä. Työ perustuu vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolakien soveltamiseen. Työtämme teemme lean-ajattelun mukaisesti ja tavoitteenamme on pitää viranomaisprosessit sujuvina.Vahvuutemme on sosiaalityön osaaminen, painopisteenä verkostotyön kehittäminen. Meillä on käytettävissä moniammatillinen osaaminen, kuten toimintaterapeutti, juristi, lääkäri ja sairaanhoitaja. Esimiesresurssia on lisätty, joka mahdollistaa sen, että esimiehemme ovat vahvasti läsnä asiakastyön arjessa. Työyhteisössämme keskeisenä arvona on työntekijöiden työhyvinvointi, sitä tuemme yhteisöllisillä tempauksilla - Espoon kaupungin tarjoamien työsuhde-etujen lisänä. Espoon kaupunki tarjoaa mm. HSL:n matkalippuun työsuhde-etuuden, 100 ilmaista uimahallikertaa vuodessa sekä Eazybreak-kulttuuri/sporttipassin. Jos olet muuttamassa Espooseen, avustamme asunnon hankinnassa.Työn voit aloittaa sopimuksen mukaan. Vammaispalveluiden sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3350,00 € / kk. Vahvan kokemuksen omaavan hakijan kohdalla on mahdollista keskustella tämän lisäksi erillisestä rekrytointilisästä.
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Johtava sosiaalityöntekijä Päivimaria Seppänen 040 508 9558 etunimi.sukunimi@espoo.fi Vammaisten sosiaalityön päällikkö Arja Mäkinen 043 827 3095 etunimi.h.sukunimi@espoo.fi

Vammaispalvelujen toimisto
Osoite: Kamreerintie 2 A, 4. krs, 02770 Espoo

Tutustu työnantajaan