Sosiaalityöntekijä vammaispalveluihin - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen vammaispalveluissa on tilaa vakituiselle sosiaalityöntekijälle. Jos olet henkilö, joka haluaa uusia haasteita työuralleen osana ammattitaitoista ja kehittyvää tiimiä, niin hae meille töihin! Työyhteisössämme on tilaa myös koulutukseen ja itsensä kehittämiseen kasvavassa kaupungissamme!

Vammaispalveluissa ohjataan, neuvotaan ja tuetaan vammaisia henkilöitä palveluihin liittyvissä kysymyksissä ja käsitellään vammaispalvelu- ja kehitysvammalain mukaisia hakemuksia. Työtä tehdään osana sosiaalipalvelujen moniammatillista verkostoa. Sosiaalityöntekijän tehtäväkenttään kuuluu mm. omaishoidontuen palvelutarpeen arviointi- ja kartoitus vammaispalvelun asiakkaiden kohdalla, erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden palvelutarpeen arviointi-, neuvonta- ja palveluohjaus.

Pätevyysvaatimuksena virkoihin on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015 § 7) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.
Hakijalta edellytetään kehitysvamma- ja vammaisalan tuntemusta, omaishoidontuen lainsäädännöllistä perehtyneisyyttä sekä sosiaalityön työkokemusta erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa. Työ edellyttää yhteistyökykyä toimia monialaisissa verkostoissa, halua kehittää omaa työaluettaan, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä työotetta. Viranhaltijoillamme on säännöllinen työnohjaus ja mahdollisuus sopimuksen mukaan tehdä etätöitä.

Palkkaus KVTES:n mukainen sisältäen työnvaativuuden arvion +5 %. Lisäksi palkassa huomioidaan kahden vuoden määräaikainen rekrytointilisä +5 %.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Työtehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/vammaispalvelut/

Tutustu työnantajaan

Vammaispalvelujohtaja Kristiina Keppo, p. 044 425 5403 ja sosiaalityön tulosaluejohtaja Harri Lintala, p. 040 774 8445

Seinäjoen kaupunki
Osoite: Alvar Aallon katu 9, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.