Sosiaalityöntekijä vammaispalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Haemme Jyväskylän kaupungin vammaispalveluihin

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.1.2021 alkaen.

Vammaispalvelun sosiaalityöntekijän työ on monipuolista ja haastavaa. Sosiaalityöntekijänä kohtaat asiakkaanamme olevia eri ikäisiä vammaisia henkilöitä heidän erilaisissa elämäntilanteissaan. Työskentelet vammaisten henkilöiden lisäksi heidän läheistensä ja verkostojensa kanssa. Työtehtävät muodostuvat asiakkaiden palveluntarpeen arvioinnista, asiakassuunnitelmien ja viranhaltijapäätösten tekemisestä sekä palveluiden järjestämisestä. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen verkoston kanssa.

Tarjoamme Sinulle työsi tueksi osaavan, kokeneen ja ammattitaitoisen vammaispalveluiden tiimin, jossa työskentelee lisäksesi vuoden 2021 alusta alkaen viisi sosiaalityöntekijää, palvelupäällikkö, kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää, kuusi palveluohjaajaa, kaksi erityisavustajaa, kolme toimistosihteeriä, toimistovastaava sekä sovellusasiantuntija. Kuudennelle sosiaalityöntekijälle muodostetaan oma palvelualue ja näin ollen tiimimme vahvistuu. Asiakastyössä palveluohjaaja toimii sosiaalityöntekijän työparina. Kiinteää yhteistyötä tehdään myös toimintayksiköiden palveluesimiesten sekä kehitysvammaneuvolan lääkärin ja psykologin kanssa. Vammaispalvelun kokonaishenkilöstö kaikki toimintayksiköt huomioiden on noin 250 henkilöä. Työpisteesi sijaitsee vammaispalveluiden valoisassa ja viihtyisässä toimistotilassa Ylistönmäellä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta vammaispalveluiden sosiaalityöntekijän työstä ja/tai muusta sosiaalityöstä. Edellytämme Sinulta kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn, päätöksentekoon ja tiimityöhön. Lisäksi arvostamme aktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Virka alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Virkaan valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 46-47. Haastateltaviin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/vammaisten-palvelut

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Nita Partio, puh. 014 266 8680 tai nita.partio@jyvaskyla.fi (ei viikolla 43)
Johtava sosiaalityöntekijä Juho Suortti, puh. 014 266 4063 tai juho.suortti@jyvaskyla.fi

Vammaispalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka