Sosiaalityöntekijä, Vammaispalvelujen vastaanottopalvelut, Pori

Hakuaika päättyy  21.5.2024 15:00

Etsimme vammaispalvelun tiimiimme innovatiivista ja kehittämismyönteistä sosiaalityöntekijää!

Kyseessä on vammaispalvelun sosiaalityön ja vaativan tuen palvelujen vastuualueen vakituinen sosiaalityöntekijän virka vammaispalvelujen vastaanottopalveluissa Satakunnan alueella. Ensisijaisena toimipaikkanasi on Porin toimipiste ja työskentelet ensisijaisesti Porin, Merikarvian ja Ulvilan alueella.

Vammaissosiaalityöhön sisältyy pääasiassa vammaispalvelu- ja kehitysvammalain sekä sosiaalihuoltolain mukaisia tehtäviä: palvelutarpeen arviointi, hakemusten käsittely, päätösten tekeminen ja etuuksien myöntäminen sekä palvelusuunnitelmien laatiminen ja päivittäminen. Työtä teemme sosiaalityöntekijöistä ja sosiaaliohjaajista koostuvassa tiimissä. Sosiaalityöntekijänä vastaat erityisen tuen tarpeessa olevista asiakkaista, muutoin tehtävät ja vastuut jaetaan tiimin kesken. Vammaispalvelun asiakkaita ja perheitä tapaamme pääasiassa kotikäynneillä tai muussa heille luontevassa ympäristössä. Yhteistyötä teemme monien eri toimijoiden ja verkostojen kanssa.

Hakijan eduksi katsomme kokemuksen vammaispalvelujen sosiaalityöstä sekä virkavastuulla toteutettavasta päätöksenteosta. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkuvan, edistyksellisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä lähiesihenkilön ja tiimin tuen. Meille tärkeää on työntekijöiden hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Mikäli kelpoisuusvaatimuksia täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Työaika on 37 tuntia 45 minuuttia viikossa. Osittainen etätyö on mahdollista.
Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tule töihin Satakuntaan! Satakunta on lähellä vain 110 km Tampereelta ja 210 km Helsingistä! Suurimmat kaupunkimme ovat Pori ja Rauma, mutta meillä on myös viisi muuta kaupunkia sekä monta pientä länsirannikon helmeä! Elämä Satakunnassa koostuu edullisesta ja tilavasta asumisesta ja arki on lyhyiden välimatkojen ansioista mutkatonta. Koska elämä ei ole vain työtä niin Satakunnasta löytyy vapaa-ajallekin runsaasti tekemistä; Suomen parhaista surffausmahdollisuuksista laajaan kulttuuritarjontaan.

Jos asumiskuviot tai työn löytyminen puolisolle askarruttavat, ole yhteydessä rekrytointi@sata.fi niin jutellaan näistä lisää!

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Yhteystiedot

Vastuuyksikön päällikkö Lahtinen Tuija, p.044 701 6661, tuija.lahtinen@sata.fi

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Meistä noin 9 000 on sote-työntekijöitä ja noin 300 pelastustyöntekijöitä. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä myös esim. logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Meillä voit työskennellä lähes jokaisessa Satakunnan kolkassa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan