Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, Vammaispalvelut - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

HAEMME SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ IMATRAN JA POHJOISEN ALUEEN VAMMAISPALVELUIHIN VIRKASUHTEESEEN 1.7.2022 ALKAEN.

Virkasuhteen aloitusyksikkö on vammaispalveluiden sosiaalityö, mutta virassa edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Työ on monipuolista ja siihen kuuluu vammaisten asiakkaiden palvelutarpeen arviointia, palvelujen suunnittelua sekä päätöksentekoa. Työ painottuu erityistä tukea tarvitseviin asiakkaisiin ja on luonteeltaan liikkuvaa. Työssä on etätyömahdollisuus.

Kelpoisuus virkaan määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukaan. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työhön. Eduksi katsotaan kokemus vammaissosiaalityöstä.

Virkasuhteen alussa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virkasuhteessa edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin asiakastyössä tai asiakastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://eksote.fi/eksote/tyo-eksotessa/aloittamassa-eksotella/kyselyt-ja-lomakkeet/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Avopalvelujen palvelupäällikkö Henna Rautio, p. 040 651 1344 tai henna.rautio@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Vammaispalvelut, Sosiaalityö

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Esterinkatu 10, 55100 Imatra
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat