Sosiaalityöntekijä (vammaispalvelut) - Lohjan kaupunki

Haemme aktiivista ja osaavaa sosiaalityöntekijää Lohjan vammaispalveluihin vakituiseen virkasuhteeseen.

Työkokemus vammaispalveluissa luetaan eduksi. Mikäli sinulla ei vielä ole kokemusta vammaispalvelujen sosiaalityöstä, mutta olet muuten kiinnostunut tästä erityispalvelusta, hae rohkeasti meille. Toivomme, että työotteeseesi kuuluu halukkuus ja innokkuus työn kehittämiseen.

Työyhteisömme on toimiva ja yhteisöllinen. Tukenasi ovat lähiesimiehenä toimiva johtava sosiaalityöntekijä ja seitsemänhenkinen innostunut ja osaava ammattilaisten tiimi. Toimistomme sijaitsee kaupungintalossa, aivan Lohjan keskustassa.

Hakijan tulee osoittaa Sosiaalihuoltolain ammattihenkilöistä annetun lain 7 §:n mukainen kelpoisuus (Valvira-rekisteröity).

Palkka on 3736,24 €/kk (KVTES:n mukaan). Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään viikoilla 25.

Hakuikaa jatketaan 18.6.2021 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
johtava sosiaalityöntekijä Tuula Määttä puh. 044 369 3640, tuula.maatta@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 18.6.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja.Kuoreen tunnus LOH-09-183-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Vammaispalvelut
Osoite: Karstuntie 4, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat