Sosiaalityöntekijä, vammaispalvelut - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan vammaisten sosiaalityön eteläiseen toimipisteeseen Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen.

Tehtävä alkaa 19.4.2021 tai sopimuksen mukaan.

Vammaispalvelun sosiaalityö on monipuolista ja pitkäjänteistä.
Sosiaalityössä keskitymme vammaispalvelulain mukaisten palveluiden tarpeen arviointiin, suunnitelmien laadintaan ja päätösten tekemiseen. Lisäksi työ sisältää ohjausta ja neuvontaa. Sosiaalityöntekijä työskentelee usein yhdessä asiakkaan, hänen omaistensa ja lukuisien yhteistyökumppanien kanssa.

Lähitiimissä on neljä sosiaalityöntekijää ja yksi sosiaaliohjaaja, esihenkilönä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Toimipisteessämme työskentelee myös muita sosiaalityöntekijöitä, toimistosihteereitä ja mm. kuljetuspalvelun sosiaaliohjaajia. Kaikkiaan joukkoomme kuuluu 25 erilaista vammaistyön ammattilaista.

Työpaikka sijaitsee Kalasataman terveys-ja hyvinvointikeskuksessa, joka on uusi rakennus ja uudenlainen toiminnallinen kokonaisuus. Se tarjoaa kaupunkilaisille monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut aivan metroaseman vieressä ja erinomaisten kaupallisten palvelujen äärellä.

Työ on osittain liikkuvaa. Meillä on liikkuvaan työhön soveltuvat työvälineet, kuten älypuhelin ja kannettava tietokone etäyhteyksin. Etätyön tekeminen on sovitusti mahdollista. Kannustamme osallistumaan koulutuksiin ja oman työn kehittämiseen.

Haemme innostunutta ja asiakastyöstä kiinnostunutta sosiaalityöntekijää. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, perehdytyksen sekä osaavat ja todella mukavat työkaverit, joilta voi aina kysyä. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja henkilöstöetuja sekä tarvittaessa työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-201-21 (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen, osittain liikkuvaan työskentelyyn.

Luemme eduksi kiinnostuksen asiakastyötä ja vammaisten palveluja kohtaan.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Vammaisten sosiaalityö, Eteläinen toimipiste 1
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-201-21
  • 19.4.2021
  • 3502,21 euroa//kk
  • 18.3.2021 - 14.4.2021 16:00
  • SosiaalityöHelsinkiUusimaa

johtava sosiaalityöntekijä Jarmo Salminen
jarmo.salminen@hel.fi
puh. 09 310 44305

Sosiaali- ja terveystoimiala, Vammaisten sosiaalityö, Eteläinen toimipiste 1
Osoite: Työpajankatu 14 A, 00580 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Sinulle suositellut työpaikat